marți, 8 noiembrie 2016

Frapiera!

Frapiera! Racitor de vin.


Pentru toti cei care sunt adeptii unui vin bun si rece, recomand acest racitor de sticle de vin ca-n filme, de pe site-ul homex.ro. Cu siguranta, cu o frapiera eleganta si un vin bun, va veti surprinde oaspeti. Este solid, fabricat de un brand cu renume in acest domeniu.

Vara, cand afara e canicula si nu ai chef de nimic, un vin bun si rece iti poate fi de ajutor. Noi, cei carora ne place vinul rece, mai putin berea, stim ca o frapiera (racitor de vin), ne este de mare folos. Sunt sigur ca multi prefera sa stea seara la o terasa cu prieteni si sa bea un pahar de vin rece. Dar, nu intotdeauna avem timp de relaxare in oras, pe terasa cu prieteni si atunci, acasa un vin, pus intr-un racitor de vin poate compensa cu succes relaxarea din oras.



Este placut, de asemenea, atunci cand organizezi o petrecere, la tine acasa, sa-ti surprinzi invitati, cu un vin bun si rece dintr-o frapiera eleganta, ca cea din prima fotografie. Dupa cum observati, frapiera este din sticla de calitate de dimensiuni mici, in care se aseaza cuburile de gheata pentru a raci vinul. Fiind transparenta, se pot observa formele pe care le au cuburile de gheata, efectul devenind placut ochiului. Daca mai adaugam si calitatea vinului, avem premisele pentru o seara deosebita.



O alta frapiera ( a doua fotografie) ce mi-a atras atentia pe site-ul homeX este cea din inox, cu pereti dubli, avand forma rotunda si culoarea alba.
Dupa cum puteti observa si voi, pe homeX.ro, oferta de frapiere , e una destul de diversificata, iar ca pret, o frapiera la 48 de lei, zic ca-i accesibila, iar pentru cei cu pretentii si buget pe masura, o frapiera, de "fite" poate ajunge la 132 de lei, pe site-ul www.homex.ro. Alegerea va apartine, voua!
Ei, prin aceasta postare, va aduc in fata ochilor dumneavoastra, oferta de frapiere pe care am considerat-o utila si accesibila.



PS. Pe site-ul www.homex.ro. mai putei gasi produse destinate bucatariei, gradini, terasei, dormitorului sau pentru baie.

Un comentariu: