miercuri, 9 noiembrie 2016

Donald Trump, un magnat sustinut oficial de Ku Klux Klan

Pe scurt. America a trecut de la un presedinte de culoare, la unul sustinut oficial de Ku Klux Klan. Siderant. Dar, asta face America, e uimitoare. E preocupanta vocea tremuranda a Europei occidentale. 

Presedintele Frantei, Hollande spune ca in joc e pacea lumii si vorbeste despre incertitudine. Putin, Orban si Marine le Pen exulta. 
Talibanii l-au sunat deja pe Trump sa-i ceara sa retraga trupele din Afghanistan. Romania are motive sa se teama...


PS. Madona a cantat, in ziua alegerilor, pe strazile din New York, pentru a-i scoate la vot pe fanii lui Hillary. Asa-i la ei! Daca se intampla la noi, era deja in duba. Duba de cultura! 

4 comentarii:

  1. ”O tragedie sinistră pentru republică, pentru Constituție și un triumf al forțelor, din interiorul sau exteriorul Americii, care susțin autoritarismul, misoginismul și rasismul. Șocanta victorie a lui Trump este un eveniment pur și simplu dezgustător din istoria Statelor Unite și a democrației liberale”, scrie David Remnick, editor al prestigioasei reviste americane The New Yorker.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian Marian Ionescunoiembrie 09, 2016

    America a ales cum a crezut ca este mai bine pentru ea! Poporul american a optat pentru valorile traditonale americane!Lucrurile vor decurge normal! Lumea se va adapta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate stiu Donald J. Trump a declarat ca vrea sa inbunatateasca relatiile USA cu Rusia si chiar ar vrea sa se intalneasca cu Putin cat mai curand pentru a discuta asta. Si relatiile cu China vrea sa le imbunatateasca iar baba a declarat ca vrea sa duca mai departe politica lui Obama care politica a dus lumea intru-o situatie mai proasta decat cea din timpul razboiului rece.

    RăspundețiȘtergere
  4. Alegerea lui Donald Trump ar trebui sa traga un semnal de alarma pentru toate partidele politice de pe mapamod. Politica si politicienii s-au indepartat prea mult de oameni, iar acest lucru s-a rasfrânt în opţiunille votanţilor americani. E doar un inceput !!!

    RăspundețiȘtergere