marți, 18 octombrie 2016

Servici de transport persoane international

Serviciu de transport de persoane

Este cunoscut faptul ca serviciul de transport persoane, din Romania, este plin de oferte care mai de care mai avantajoase. Serviciu Transport International de persoane, este un domeniu prezent de ceva vreme. Eurolines, este o firma prezenta in aceasta piata pe rutele externe din Ungaria, Italia, Germania, Franta, Elevetia, Olanda, Spania sau Cehia. Autocarele Eurolines sunt de 3 stele, dotate cu aer conditionat si conexiune WiFi.

Cum ne alegem societatea de transport international de persoane?


Un raspuns foarte simplu, pentru utilizatorii din mediul online, e acela de a cauta pe Google, tastand sintagma: transport international de persoane sau mai simplu: transport de persoane. Cu siguranta ca vom avea pe monitor multe rezultate. Eu as recomanda sa comparam ofertele mai multor societati care ofera serviciu de transport de persoane. Sa analizam si apoi sa luam o decizie.
Mai sunt si alte moduri prin care alegem firma de transport, daca nu dorim sa apelam la internet. Una din ele este recomandarea facuta de un prieten, ruda sau coleg de serviciu. Cu siguranta, daca respectiva persoana a fost multumita de cum a decurs calatoria, ne va povesti acest fapt.

De ce sa alegi serviciu de transport de persoane Eurolines?

Atunci cand alegem autocarul pentru a calatori pe una din destiantiile externe, la Eurolines vom gasi cel mai bun raport dintre calitate-pret.
Un alt motiv este acela ca Eurolines, e singura agentie mobila de pe piata romaneasca. E un concept nou, inovativ;

De asemenea, mai sunt si alte avantaje in ceea ce priveste cantitatea bagajelor care ne sunt acceptate la imbarcare.In pretul biletului fiind incluse bagaje a caror greutate nu depasesc 45 de kg.


Tot legat de Eurolines, intrand pe blogul lor, am descoperit ca in cadrul acestei societati exista o competitie interna: „Soferul anului”, in cadrul careia consultantii TUI TravelCenter isi desemneaza anual un castigatorl.

Dragii mei, pentru mai multe detalii si rezervari telefonice puteti suna la nr. de tel.: 021.316.7782 sau 072.611.1362. De asemenea, se pot face rezervari la adresa de e-mail: rezervari@eurolines.ro

Un comentariu: