miercuri, 12 octombrie 2016

Nicktrans transport in siguranta


Transportul, o afacere de succes

Cand ai o mica afacere, ai nevoie de anumite servicii si acestea trebuiesc sa fie de calitate. Bine, nu doar in aceasta situatie ai nevoie de astfel de servicii, chiar si un simplu cetatean are nevoie de astfel de serviciu.
In zilele noastre, societatea pune o mare presiune pe tot ce se intampla in jurul nostru si fiecare minut este vital. In aceasta societate, aflata intr-o continua schimbare, nimeni nu-si permite sa iroseasca timpul, fiecare cauta sa faca ceva in plus.
Legat, strict de domeniul transporturilor vom vedea impreuna ce criterii folosim in alegerea unei firme de transport de calitate:In primul rand: De unde ne luam informatia despre o firma de transport? Metoda cea mai usoara este sa cautam pe net. Aici gasim zeci de anunturi, acestea ne apar la o cautare pe google a serviciilor de transport, si il alegem pe cel mai clar, concis, corect si informativ. Stii deja ca in anul 2016, o firma care se respecta are o pagina web unde pot fi gasiti. Daca spre exemplu ai nevoie sa zicem de: transport international de persoane, va trebui sa gasesti printr-o simpla navigare pe net informatii detaliate despre activitatea unei firme din domeniul respectiv.
Aceste informatii trebuie sa fie pe intelesul tuturor, iar cel care beneficiaza va trebui sa caute opinii despre firma pe Google! Trebuie tinut cont si de ce zic oamenii despre firma respectiva. Mie greu sa cred ca exista persoane care gasesc complicat folosirea internetului. Si, daca totusi mai exista, pentru acestia, mai este o varianta cea clasica, a anunuturilor de prin ziare sau de la televizor. Mai sunt firme care folosesc aceste mijloace de publicitate, inca si destul de eficient si ele!
Un alt criteriu ar fi cel legat de: Calitate si Rapiditate: Pe primul loc ar trebui sa fie firmele de transport care elimina din proces timpii morti si au dotari (autobuze, microbuze) de calitate, astfel, incat transportul sa fie realizat rapid si in mod sigur, fara sa fi puse in pericol oamenii si bagajele lor..
Un criteriu destul de importanat si care nu trebuie neglijat: Asigurarea. In acest caz se inscriu societatile transportatoare.
Cred ca aceste cateva criterii va vor fi de ajutor cand veti alege sa calatoriti!

Nicktrans Suceava, transport in sigurantaIn anul 2004 lua fiinta societatea comerciala Nicktrans srl, www.nicktrans.ro, avand ca principal obiect de activitate turismul si transportul international de persoane.
In cei 12 ani de activitatea societatea s-a aflat intr-o continua modernizare ajungand sa detinta autocare clasificate cu 2 si 3 stele.

Autocarele Nicktrans, le puteti gasi in autogara Suceava, la agentiile din Botosani ( str. Calea Nationala, nr. 270-280) si la Agentia din Raduti ( Piata Unirii, nr 6 de langa Posta).

Personal, va spun ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai apelat la societatile de transport international, adica n-am mai calatorit cu vreun autocar sau microbus, de aceea m-a surprins modul in care au evoluta aceste societati.
Dupa cum puteti constata din fotografia pe care am atasat-o, dotarea celor de la Nicktrans e una de ultima generatie. Mijlocele de transport de care dispun sunt prevazute cu sistem video, aer conditionat si alte accesorii care fac calatoria mai placuta.

De ce sa alegeti Nicktrans Suceava, www.nicktrans.ro?

1. Pentru ca e o societate de transportator international care a oferit serviciu de inchiriere microbuze, autobuze si autoturisme din anul 2004, anul infiintari;
2. Pentru ca biletele pot rezervate si online, de pe site, cu un simplu click;
3. Siguranta si maximul de confort sunt obiectivele principale pe care angajatii Nicktrans le au in relatia cu clientii;


Asadar, aruncati un ochi pe site-ul www.nicktrans.ro, eu recomand aceasta societate de transport.

2 comentarii: