duminică, 16 octombrie 2016

Ministrul Agriculturii Achim Irimescu- Ipocrit

Ministrul Agriculturii se gandeste sa scumpeasca mancarea, pentru ca se arunca prea multe alimente. Adica, daca dl. Tiriac arunca o parte din telemeaua de bivolita, pentru ca ii sosesc niste stridii carnoase si proaspete din Bretania, noi trebuie sa platim mai mult pentru telemea, ca sa-l sanctioneze domnul ministru pe bogatasul care si-a permis sa arunce mancarea....Ideea scumpirii generalizate a produselor alimentare, pentru a preveni risipa, este una dintre cele mai ipocrite si periculoase teme lansate vreodată de un demnitar roman.
In supermarketurile din Bucuresti, mancarea e la fel de scumpa ca la Paris. Inutil sa amintesc cat de diferite sunt salariile romanilor fata de cele ale francezilor sau cat de mare e speranta de viata in Franta, fata de Romania. Cu toate acestea, nimeni nu s-a gandit in Franta sa scumpeasca mancarea, pentru a impiedica risipa alimentelor. Dimpotriva, producatorii locali, fermierii sunt ajutati si incurajati sa-si vanda produsele la preturi accesibile! Chiar nu stie domnul ministru ce ar inseamna scumpirea hranei pentru pensionarii care se indatoreaza sa-si cumpere cozonac de Craciun? Nimeni nu comenteaza, nimeni nu protesteteaza. Adica sunteti de acord?

3 comentarii:

  1. Ciudata idee de ministru tehnocrat.E treaba mea ce fac cu alimentele care-mi prisosesc.Dau banii pe ele si le arunc daca doresc.Nu fac acest lucru bineinteles dar e treaba mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Omul de asta a fost pus...sa scumpească......sa facă anumite jocuri si interese......nu o face ca ar fi prost......numai că atunci cînd vii cu asemenea intenții trebuie să găsești anumite chichite....Tot așa de bine vine cel de la energie si spune că scumpește pt ca o irosim ...cel de la transporturi ca nu mergem precum sardelele în cutie.....cel de la finanțe ca nu plătim destule taxe ...etc ..etc

    RăspundețiȘtergere
  3. acă Ciolos era un premier asa bun cum se încearcă sa fim îndoctrinați, la zecile de declarații toxice ale miniștrilor sai, ar fi ieșit urgent personal să-și ceara scuze în numele lor și eventual să-i demită....dar tace chitic, sfidandu-ne, lăsând clar sa se-nțeleaga faptul că-i plac la culme declarațiile toxice, mai ales ca "in Romania, drepturile omului sunt un lux teoretic"!!

    RăspundețiȘtergere