marți, 4 octombrie 2016

"In sfarsit, AVETI CU CINE"...

Nicusor Dan face apel catre sponsori sa-l ajute sa cumpere corturi. Acest faraon al corturilor din Bucuresti, posesor al celor mai multe si mai mari asezaminte electorale de la localele din acest an, vrea din nou sa sclipeasca manelistic prin grandoare. Nu pun in discutie gusturile. Dar stiti cum e.....dupa buget Coana Joitico.
Ce a aflat presa, dupa campania de la locale? Ca orchestratorul oficial al campaniei, repet OFICIAL, seful sau de campanie, era implicat in controversatul dosar PanamaPapers.. Ce a mai aflat presa, dupa campanie: ca simbolul partidului, doamna Armand n-a facut altceva in Romania decat sa lucreze la firme abonate la contracte cu statul. Unele au incasat sume colosale pentru lucrari neexecutate. Un fel de Umbrarescu&Casuneanu. 
Ce raspund ei? Doamna Armand zice teatral ca regreta. Domnul Dan zice inocent ca nu stia ce facea seful lui de campanie. 
Ce scrie azi pe corturile lor faraonice? "In sfarsit, AVETI CU CINE"...

2 comentarii:

  1. E teatru. Face pe săracu ', pe cinstitul, pe altfel-ul. Gogoşi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil vor sa voteze cineva in locul lui nicusor si in Parlament, cum au facut si la Consiliul General. Vad ca lumea a trecut foarte usor peste acest furt! Oare de ce?!

    RăspundețiȘtergere