marți, 13 septembrie 2016

Ulei pentru cutia de viteze

Ulei de transmisie. Ce trebuie sa stii cand faci schimb de ulei

Un lucru comun in service-urile auto e schimbul de ulei, fie ca e un schimb de ulei la motor, die ca-i un schimb de ulei de transmisie. Exemplu: ulei pentru cutie de viteze de aici.



Ce presupune schimbul de ulei? Ulei pentru cutia de viteze.

In functie de masina pe care o aveti si de numarul de kilometri pe care i-a parcurs deja, trebuie sa schimbati tot uleiul care asigura buna ungere a partilor mecanice din motorul masinii dumneavoastra. Capacitatea motorului determina cantitatea de ulei necesara la un schimb. La fel si in cazul schimbului de ulei pentru cutia de viteze.
Pentru a va asigura ca motorul si cutia de viteze, va functiona corespunzator  tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti un ulei de calitate superioara. In rest, tehnicienii se vor ocupa de toate detaliile necesare pentru un schimb de ulei perfect.

Calitatea uleiului si rolul acesteia pe termen lung


Desi, in multe situatii, calitatea ar trebui sa primeze, exista cazuri cand bugetul limiteaza pur si simplu optiunile
pe care le avem la indemana. Daca ne aflam intr-o asemenea situatie, este bine sa luam in calcul doua aspecte esentiale. In primul rand, compromisul dintre calitate si pret nu trebuie decis de noi, ci de un specialist in domeniu, in functie de masina, de numarul de kilometri parcursi, etc. In acest fel, ne vom proteja masina de eventuale probleme, asigurandu-ne si costuri reduse.

In al doilea rand, chiar daca ma decis sa facem un asemenea gest, este recomandat sa revenim in atelierul auto pe care l-am ales imediat ce timpul si, mai ales, banii ne vor permite acest lucru, si sa schimbam din nou uleiul din masina cu unul de calitate. Cu cat uleiul din masina sta mai mult timp, cu atat este mai mare impactul acestuia asupra functionarii de ansamblu si pe bucati a automobilului nostru, indiferent de marca sau putere..

Schimbarea in sine a uleiului reclama o serie de proceduri si dureaza suficient de putin timp incat sa nu ne tina blocati in atelierele auto profesionale. Cu toate acestea, este recomandat sa ne programam din timp vizita la service, pentru a creste eficienta procesului de schimbare a uleiului..

Asadar, cand sunteti in cautare de ulei pentru cutia de viteze (ulei de transmisie), aruncati un ochi si pe site-ul AutoHut. Veti gasi oferte de ulei de cutie de viteze manula si automata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu