marți, 20 septembrie 2016

Locuinta la casa sau la bloc?

Locuinta la casa sau la bloc?

Poate ca unii vor raspunde fara sa stea prea mult pe ganduri, la bloc. asta pentru ca conditiile ar fi mult mai bune. Ai pe timpul iernii incalzirea asigurata datorita centralei termice, dotate cu un termostat centrala . De asemenea, blocurile sunt racordate la reteaua de apa si canal. Deci, nu-i nevoie de prea multe si mari investitii, daca ne gandim la eficienta termica .



Personal, nu imi place deloc viata intr-un apartament de bloc. Si, nu din cauza ca ar fi prea mic. La bloc nu se poate sa dai muzica mai tare, faci galagie si vecinii te vor reclama. Cel mai bine, din punctul meu de vedre este sa locuiesti la casa. O casa caruia ii poti aduce tu imbunatatiri. Poti avea si la casa conditii: centrala termica, termostat centrala care sa iti regleze temperatura in camere, canalizare, baie, etc. Daca ai aceste lucruri, nu vad de ce-ai opta pentru apartamentul de la bloc.

Centrala termica.Termostat centrala. Pret termostat centrala!

Acum, ca am amintit de centrala termica si de termostatul pentru centrala, este bine de stiut ca acestea pot fi achizitionate si din mediul online. Magazinele online se intrec in aceasta perioada, in oferte care mai de care, avantajoase.

Daca e vorba strict de pret termostat centrala, pe site-ul Berluni, am gasit termostate de la 55 de lei, ca cel din prima imagine, pana la 360 de lei, cel din a doua imagine atasata articolului. Cel din urma termostat e unul cu comanda de la distanta cu programare saptamanala.

Berluni comercializeaza si centrale termice in condensatie, centrale electrice, centrale termice pe lemne, centrale termice pe peleti si accesorii cum sunt termostatele. Deci, pentru locuinta de la casa exista mai multe solutii pentru incalzire decat pentru locuinta de la bloc.Eu unul cred ca pe site-ul celor de la Berluni, preturile sunt foarte bune, avand in vedere ca produsele sunt de la firme renumite in lume.

La inceput puneam o intrebare Locuinta la casa sau la bloc? ...asa dori sa va cunosc parerea


Din blogosfera va doresc o toamna lunga si blanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu