joi, 15 septembrie 2016

Consultanta IT, suport IT

Servicii consultanta IT

In acest articol am sa intru un pic intr-un subiect mai tehnic: suport IT si consultanta IT. Deci,  Consultanta si Suport IT, pentru multe firme, este o chestiune ce preocupa din ce in ce mai mult. Siguranta datelor este esentiala. Bineinteles ca e important si cine are accesul la respectivele date.

In cazul unei probleme aparute, ce care asigura suport IT, trebuie sa fie profesionisti, de aceea alegerea pentru externalizarea serviciului IT trebuie sa aiba in vedere profesionalismului firmei care se va ocupa de mentenanta.


In online exista multe oferte ale firmelor ce ofera suport It. dar eu m-am oprit la una, ce de 17 ani se mentine pe aceasta piata extrem de concurentiala.
FixMyPC, este firma ce ofera servicii de IT complete: suport IT, audit IT, service IT, securitate IT, consultanta IT.  
 

Cei de la FixMyPC, se adreseaza numai firmelor si institutiilor publice. Momentan nu ofera servicii si persoanelor fizice.

Experienta dobandita in ani ii ajuta pe cei de la  FixMyPC, sa intealeaga nevoile clientilor, punandu-le la dispozitie diferite solutii personalizate.

Asadar, firmelor ce isi desfasoara mare parte din activitate, in mediul online si nu numai, pentru Ransomware Cryptolocker -Devirusare fisiere calculator criptate de virus, recomand serviciile executate de profesionisti de la FixMyPC


Vasta experienta pe care am dobandit-o ca agentie si specialisti ne ajuta sa intelegem perfect nevoile clientilor nostri, oferindu-le astfel solutii personalizate.



Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul celor de la FixMyPC , www.fixmypc.ro, ii puteti contacta la adresa de e-mail: office@fixmypc.ro, la nr. de tel. 031 425 2361 sau direct la sediul din Bucuresti, str. Ipsilanti Voievod, nr 2.


PS. 1, Am spus la inceput ca-i un articol mai tehnic, dar nefiind un specialist am incercat sa va prezint oferta profesionistilor din acest domeniu.
       2. Sursa foto din acest articol e site-ul www.fixmypc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu