duminică, 28 august 2016

Gazduiesc: Marea țigăneală a început!

Marea țigăneală a început!

Târgul de toamnă 2016 a debutat înainte de termen, astăzi 27 august comercianții majoritari de etnie rromă ocupând zonele verzi, trotuarele și șoseaua de pe strada Dobrogei dar și strada Variantă Nord.
Mobilă alături de cazane, animale, păsări, atelaje hipo, vechituri de tot felul, haine pline de purici aduși din U.E. au fost expuse spre vânzare și pe gardurile locatarilor disperați din cartierul Cărămidari.

Gropile neastupate de către firma care se lăuda că va termina marea asfaltare electorală a străzii Variantă în timp record, au fost ocupate și ele de comercianți.

Strada Variantă a devenit extrem de greu circulabilă iar șoferii de autocamioane au adresat ca de obicei înjurături celebre municipalității dar și Poliției locale, neputincioasă a debloca traficul aglomerat.De menționat că Poliția Municipiului nu a asigurat nici îndrumarea circulației și nici vreo altă măsură de ordine publică, agenții nefiind de găsit. Preparatorii de mici și cârnați au ocupat trotuarul și parcarea auto de pe strada Dobrogei și au vândut cetățenilor mici cu praf, și miros de la gazele de eșapament abundente din intersecție.
Despre apă, closete ecologice sau alte reguli de igienă nu poate fi vorba, fiecare descurcându-se după caz. Pentru că așa dorește Direcția de sănătate publică...
Dacă în campania electorală nu aveam loc de candidații la funcțiile de primar în fiecare week-end prin Obor, acum aceștia nu au mai fost văzuți.
Buna organizare a lăsat de dorit, ca de obicei.

sursa: Marian Dorin Pîrloagă



3 comentarii:

  1. Nesimtirea autoritatilor locale este IMENSA. Ma intreb de ce sa-i mai suportam pe astia, au demonstrat ce pot...
    cum scapam de ei...ma intreb?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca printr-un referendum de demitere a consiliului local si a primarului...in privinta functionarilor pusi de partide...solutia Bata!

      Ștergere
    2. Asfaltul de pe str. Dobrogei, turnat in batjocura...nu se mai poate...suntem satui de golani astia!!!



      Ștergere