vineri, 15 iulie 2016

Turul Frantei- momente penibile.

sursa: Eurosport
Penibil. La asa nivel - Turul Frantei, sa se intample asa ceva....putea oricine sa fie acolo, nu conteaza ca a fost Froome. Cred ca si BMC ar trebui sa urle alaturi de SKY pentru ca Richie Porte putea recupera mult in etapa de ieri. Inca o data, francezii dau dovada de incompetenta crasa..


-



Christopher Froome și-a recuperat tricoul galben după incidentul neplăcut de pe Mont Ventoux.


Nu sufar de scenarita, dar Froome era "scapat" cu mari sanse de a lua titlul in Turul Frantei 2016, iar singura posibilitate de a il frana, era un incident de cursa ca cel de ieri. Acum nu va mai reusi dar, daca nu se retrage, ceea ce eu as face pentru ca organizatorii nu au controlat bine spectatorii, cred ca va trage sa termine pe podium si va ataca in fiecare din etapele ramase ca sa le demonstreze pana la capat ce capacitate are. Nu este normal ca un sportiv sa fie "invins" de un device - bicicleta lui si nu mi se pare normal ca bicicletele puse pe masina neutra sa fie atat de proaste, iar cei din cursa sa nu fie familiarizati cu ele. 
Cand l-am vazut pe Contador cazut, a doua oara, mi-am luat gandul de la Turul Frantei, dar datorita lui Froome l-am urmarit iar. Nu merita ce i s-a "intamplat" ?! Parerea mea, fireste!


UPDATE: Froome, a ramas lider, s-au dat timpii înaintea căzăturii.



5 comentarii:

  1. De ziua Franței s-au concentrat mai mult pe ce a fost în Paris, iar retarzii de pe cățărări au influențat cursa. Vreau dreptate, acest Quintana nu merită turul, e clar... Lupta adevărata era intre Froome și Contador.

    RăspundețiȘtergere
  2. O mizerie. Froome a aratat ca este cel mai puternic si nu este normal sa piarda timp din cauza unui ,, incident de cursa '' asa cum o echipa de fotbal nu trebuie sa piarda din cauza unui gol din ofsaid. Daca la fotbal nu se poate face nimic , aici da se pot considera timpii la intrarea in ultimii 2 km , si asa Froome pierde ca distanta dintre grupul lui si grupul Quintana avea tendinte de crestere insa macar atat se poate intampla

    RăspundețiȘtergere
  3. Locul spectatorilor si presei este in afara carosabilului, nu pe drum. Locul rutierilor este pe drum.

    RăspundețiȘtergere
  4. ASO la brutarie. Toate echipele trebuie sa paraseasca TdF 2016. O lectie pentru ASO si spectatorii de pe traseu. Unde sunt cei 800000 de jandarmi promisi pe traseu de Holland si ASO?

    RăspundețiȘtergere