miercuri, 20 iulie 2016

Erdogan- Sarlatan!

- Erdogan va pierde susținerea europeană ?
NATO vrea excluderea Turciei din alianță...DA ori BA! ...soldații NATO au fost bătuți, torturați și umiliți de fortele de securitate fidele lu' Erdogan-Srlatan ! V4 a realizat un plan pentru divizarea Turciei în trei state ...a intrat cumva în aplicare ?
Întrebarea este în ce măsură se pot ridica cu adevărat aceste state, din punct de vedere economic, la nivelul ţărilor din Europa de Vest şi în special a Germaniei, deoarece cu greu se poate compara cineva în viitorul apropiat cu importanţa şi poziţia economică a acestei ţări în UE.

În anul 2014, statele Grupului de la Visegrad au contribuit la PIB-ul total al Uniunii Europene cu aproximativ 5,3%. În schimb, contribuţia Germaniei a fost de 21%.
Care au fost oare motivațiile încercării de lovitura de stat din Turcia. Dorința revenirii la linia Ataturk? Preocuparea pentru drepturile omului? Oprirea procesului de islamizare a societății? Îngrijorarea pentru amplificarea tensiunilor cu populația kurda? Pierderea statutului privilegiat al armatei?



SURSA: https://nastase.wordpress.com/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu