vineri, 22 iulie 2016

Cuptoarele de pizza


Minunatele cuptoare de pizza de la Conti Grup!

Cuptoarele de pizza disponibile pe site-ul celor de la Conti Grup, fac parte din categoria de: Utilaje si accesorii pentru industria horeca . Cel din fotografia atasata este doar unul din ele.


De ce am avea nevoie de cuptoare pentru pizza?

Direct, noi cei care suntem doar consumatori de pizza, n-am avea nevoie. Indirect, cu siguranta, ne este uti;. Sa ma explic:


1. Acasa daca facem o pizza cu siguranta ne vom folosi de cuptorul cu microunde sau de cuptorul aragazului. Deci, direct nu ne prea intereseaza cu cuptor ptofesional, ca cel din imaginea articolului.

2. Daca facem o comanda de pizza, fie ca ne aflam intr-un local, fie ca ea ne va fi livrata acasa, sigur coacerea ei se va face intr-un cuptor de pizza profesional. Deci, indirect venim in contact cu un asemenea cuptor.

Eu zic ca pentru un antreprenor care activeaza in acest domeniu este foarte important de unde achizitioneaza utilajele si accesoriile de tip horeca.

In opinia mea, cuptoarele de pizza de la Conti Grup, sunt cele mai bune. Calitatea si performantele acestora le recomanda. Ele pot fi usor achizitionate, cei de la Conti Grup punand la dispozitie un serviciu de finantare si service.

Conti Grup, furnizor de utilaje si accesori horeca

Aceasta societate activeaza pe piata de utilaje si accesorii de tip horeca de peste 15 ani. Experienta dobandita recomanda aceasta firma.
Este printre putini furnizori care pun la dispozitia clientilor sisteme de finantare flexibile:
1. finantare printr-un sistem de rate care merg pana la un an;
2. un sistem de finantare prin leasing;

Conti Grup asigura, pentru produsele achizitionate, service-ul pe toata perioada de garantie. Iar, pentru cei care isi doresc utilaje si accesori pentru industria horeca, exista promotii la multe din produsele disponibile pe site.

Imaginea pe care si-o creeaza un antreprenor, tine pana la urma si de randamentul pe care il au aceste utilaje horeca ce deservesc bucatariile locatiilor pe care le detin.

Asadar, intelegeti de ce sunt imprtante aceste cuptoare de coacere a unei pizza. 

2 comentarii: