marți, 5 iulie 2016

„Cea mai mare oră de sport“ Brașov, 9 iulie 2016

Cros UpDown Run, clase de fitness gratuite, activități pentru copii și shooting gate la „Cea mai mare oră de sport“ Brașov, 9 iulie 2016

După ediția din București, caravana Mișcarea face bine, powered by Dolce Sport și susținută de Telekom Romania, ajunge la Braşov, pe 9 iulie, când iubitorii mișcării în aer liber vor ocupa Piaţa Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la “Cea mai mare oră de sport”, ediția a VI-a.
Festivalul sportiv Cea mai mare oră de sport se întinde pe parcursul celor trei luni de vară, în 3 oraşe din România (Bucureşti, Braşov şi Mamaia), cu câte 12 ore de mișcare în fiecare oraş.
Evenimentul din Brașov va avea loc în intervalul 9:00 - 21:00 și va cuprinde:
  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: RealRyder- biciclete, OneCore - step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo Jumps, TotalGym - Functional Training, Boot camp şi Shooting Gate pentru pasionații de fotbal;
  • Kids bikeschool - zonă specială de poligon pentru copii, unde cei mici vor învăța, alături de instructori specializați, tehnici de mers pe bicicletă și reguli de circulație și de siguranță în trafic;
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, în buclă cu start în Piaţa Sfatului:
- 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,
- 7km, cu 340m diferenţă de nivel, pentru alergatorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.
Cea mai mare oră de sport – clase de fitness
Sâmbătă, 9 iulie, iubitorii mișcării în aer liber sunt așteptați in Piața Sfatului, în Brașov, cu:
  • 12 ore pline de activități la scenă, într-o zonă special amenajată – Zumba, Kangoo Jumps, Steel Programs, One Core – step aerobic, Real Ryder (cycling), Khai Bo, Total Gym – Functional Training și multe altele;
  • 12 ore în participanții își pot testa abilitatea de a ținti la poartă (concursuri de șuturi la poartă).
Intrarea la toate aceste activități este gratuită. În plus, participarea la clase le poate aduce participanților și numeroase premii sportive, porții sănătoase de mâncare, suplimente nutritive și alte surprize.
Programul complet al evenimentului este disponibil pe miscareafacebine.ro/clase, platforma de informare dedicată campaniei.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1150085128356355/

Kids bikeschool
Tot in Piața Sfatului, sâmbătă, 9 iulie, între 9:00-21:00, o zonă specială tip poligon va găzdui pentru cei mici KIDS BIKESCHOOL. La activitate poate participa orice copil cu vârsta cuprinsă între 4-13 ani, care are o bicicletă/inchiriază/imprumută una.
În ce constă Kids bikeschool?
Un poligon în care copiii vor fi învățati de către instructori & personal acreditat diverse tehnici ale mersului pe bicicletă – mersul printre jaloane, mers în opt, mers în linie dreaptă, semnalizare & semne rutiere, siguranța în trafic etc. Kids bikeschool are și o puternică componentă educativă: cei mici sunt încurajați să practice mersul pe bicicletă și, în același timp, să îl practice în condiții de siguranță maximă.
Înscrierea este gratuită și se va face exclusiv la fața locului. Nu există un număr limitat de locuri; atelierul va fi deschis pe tot parcursul zilei.
 
Crosul caritabil UpDown Run
În cadrul celei mai mari ore de sport de la Brașov participanții vor avea parte de o super provocare -Crosul UpDown Run - cu două probe, pe două distanțe, cu start și finish în Piața Sfatului: 4km sau 7km, în funcție de pregătirea fizică a fiecăruia și cât de mult își doresc să își depășească limitele.
Şi de această dată miza este dublă: participanţii la cros vor alerga pentru sănătatea lor şi pentru bolnavii cu afecțiuni incurabile îngrijiţi şi susţinuţi de HOSPICE Casa Sperantei. Pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundaţia Telekom şi Smartatletic vor dona câte 4 euro cauzei caritabile a evenimentului. În ultimii doi ani, prin intermediul Fundaţiei Telekom Romania, fondurile strânse din taxele de participare la celelalte ediții ale crosului caritabil au fost folosite pentru procurarea de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer.
Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toți participantii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiați cu diplome, cupe și premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom Romania.
Persoanele interesate se pot înscrie pe http://miscareafacebine.ro/cros/inscriere/.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1643383645982468/

Cea mai mare oră de sport este un festival de fitness și sport, pus în scenă de smartatletic şi GetFit pentru Dolce Sport şi Telekom Romania, în parteneriat cu Asociația Șapte Scări, din Braşov. Parteneri: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler, Eisberg.
Mai multe detalii despre programul complet evenimentului de la Brașov sunt disponibile aici: miscareafacebine.ro/oradesport/.
După București și Brașov, al treilea eveniment “Cea mai mare oră de sport” din cadrul ediției din acest an va avea loc la Mamaia, pe 6 august.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu