luni, 20 iunie 2016

Nu dati in nenea Puiu!

Pana sa inceapa turneul final, erau numai sperante :"Poate luam mai putin de 3" sau " Poate nu o luam asa rau' si o luam, dar nu ii mai injura nimeni asa rau. Acum era cat pe ce sa batem Franta, facem egal ( 1-1 ) cu Elvetia, iar la scorul de 1-0 pentru Albania, pin minutul 70 inca se spera la calificare.
Intr-adevar e nasol ca am pierdut si nu ne-am calificat, dar la dracu' diferenta chiar nu o vede nimeni???
     Pai daca mereu comparati cu generatia de aur, impuscati lotul de gimnastica pentru ca nu a luat 10 ca Nadia, pe Tecau pentru ca nu joaca la nivelul lui Tiriac, pe Ciolos ca nu e ca Ponta (bine,Ciolos n-ar fi o mare pierdere) si exemplele pot continua. A, e rea nationala de fotbal, asa-i?

      Hai ca am ajuns sa ne uitam la meci din compasiune, nu din pasiune! Comentatorii si analistii sportivi se pregătesc de priveghi "dacă e ultimul, sa fie cu demnitate".

      Și concluzia celebrilor comentatori. Publicul s-a calificat în Europa! Ne-am validat ca cetățeni onesti!

6 comentarii:

  1. Am ajuns sa dau sonorul la minim când ma uit la vreun meci pe PRO TV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentatorii de la ProTV, după golul Albaniei: "soluții sunt, ambiție sa vedem"

      Ștergere
  2. Unde e ambitia ta de jucator al nationalei la euro????
    Singurul din ultimii 10-15 ani care isi dadea sufletul pe teren era Ganea. In rest Păpădii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corupția din FRF. Avem un președinte la FRF de tot rahatul. Că pe Gică Popescu l-au închis. Așa se petrec lucrurile la noi cu neaveniți în toate domeniile. Specialiștii sunt invitați să plece. Iar cei din țară sunt dați la o parte pentru a face loc pilelor și relațiilor. Dacă nu ne trezim vom ajunge ca în comunism când un secretar de partid cu 4 clase conducea un oraș,un județ sau o țară... Sau poate am ajuns așa?!

      Ștergere
  3. Cata dreptate aveai, Gica! Din pacate nici la 0 nu a ramas, a coborat la minus! Rusine, panaramelor! Pic de ambitie, demnitate lipsa...tatuaje, cluburi si figuri, atat! Ati dezamagit o intreaga natiune care nu a stiut cum sa va incurajeze mai bine, fie din stadioane, fie din baruri, pictati pe fata, cu tricolorul fluturand, tremurand de emotie la intonarea imnului national. Rusine!!!

    RăspundețiȘtergere