luni, 6 iunie 2016

Manipularea cinică, te ucide!

Corespondenții presei internaționale la București folosesc toți ideea că au fost primele alegeri după tragedia de la "Colectiv".
Prostia ucide! Incompetența ucide! Suficiența ucide! Dezinteresul ucide! Aroganța ucide! Sfidarea ucide!
Manipularea cinică, fără scrupule, a morții unor oameni nevinovați până la urmă te ucide politic!

Cam asta au vrut să le transmită ieri bucureștenii (și românii în general) D-lui. Iohannis și măscăricilor de la PNL!

PS. Asa cum dupa "Colectiv" s-a cerut demisii ( desi nu vedeam, ce treaba avea guvernul cu niste escrocii, care au vrut sa faca bani, cu orice pret), asa si cei doi copresedinti liberali, ar trebui sa-si dea demisiile si sa isi asume neputinta si faptul ca au tras in jos "Partidul Meu"(daca nu chiar Presedintele sa le o ceara, cum a facut si cu Ponta si cu Dragnea). De doi ani de zile liberali cer numai demisii si atat, nu tu program, nici macar Guvernul Ciolos nu si-a prezentat programul de guvernare, fiind votat in alb, sub rezerva ca il va prezenta in 2 saptamani,si-a trecut 6 luni!





3 comentarii:

  1. Probabil oamenii s-au convins ca promisiunile dlui presedinte in functie sunt si raman apa de ploaie si ca singura schimbare e doar deplasarea lui cu surle si trambite la dif evenimente mondene.in rest....de tragedia de la "colectiv"s-au folosit hienele politice care de abia asteptau un motiv pt a va face sa demisionati ,dar vinovati sunt oamenii care s-au lasat manipulati fara intrebari.strada a strigat ce i s-a spus sa strige.intrebarea mea:pt o mana de oameni care nici nu stiau ce si cine trebuie sa plece sau sa vina,ati dezamagit mil de oameni care v-au votat?la cererea unui presedinte care da impresia ca nici acum nu e sigur ce fct ocupa si cine l-adus acolo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar sti Iohanis cum il injura diaspora acum dupa ce s-a lamurit cu el, auleuuuuu!De parca mai era nevoie:))

      Ștergere
    2. ...nici nu stii cate insulte am luat in 2014 de la romani din strainatate. Si pentru ce? Ca sa il suportam noi acum pe Iohannis?

      Ștergere