miercuri, 22 iunie 2016

Flyere publicitare

Flyere publicitare 


Publicitatea prin flyere este mijlocul de informare directa, foarte des folosita datorita randamentului sporit si a pretului mic. Pentru a realiza flyere publicitare sau fluturasi, este nevoie de un mesaj, atat pe fata unui flyere cat si pe spatele lui.
In acest domeniu, al publicitati, exista firme de productie ce si-au consolidat pozitiile in decursul anilor. HEADPRINT este o firma de productie publicitara, ce realizeaza flyere publicitare, flyere online, avand in spate peste 10 ani de experienta si mii de clienti.


Publicitatea, este unul din domeniile ce a avut, in tara noastra, in ultimii ani, o crestere constanta. Publicitatea imbraca diferite forme, de la clipurile difuzate pe posturile tv pana la flyere publicitare (fluturasi publicitari), produse in diferite forme si marimi.



Flyere online, fluturasi pret

Pentru comenzile online, Headprint ofera automat o reducere de 10%. Reducere nu e valabila decat prin formularul online, nu prin e-mail sau comanda telefonica. Dupa ce comanda va fi realizata se va trimite o notificare prin SMS pentru ridicarea comenzii de la sediul firmei sau daca s-a specificat in comanda, livrarea se va face prin curier.

Publicitatea reprezinta o nevoie de comunicare intre firma si clienti. Actiunea trebuie gandita pe termen mediu si lung. Societatile comerciale pot decide politica de publicitate avand la dispozitie moduri diferite de exprimare.


Flyere pret Headprint

Pentru a afla pretl unui pachet de flyere publicitare puteti utiliza utilizati calculatorul de pret, disponibil pe site-ul headprint.ro, in partea dreapta a paginii.
Pentru o comanda ce depaseste o mie de fluturasi publicitari, puteti suna la unul din nr. de telefon disponibile: .031.437.99.78 ; 0784.286.10 ; 0784.286.100 ; 0763.644.211

Avantajele oferite de produsele si serviciile Headprint:

1. O echipa de profesionisti specializati in productia publicitara care realizeaza produse de calitate;
2. Tehnologie si utilaje performante de ultima generatie;
3. Servicii de consultanta pentru clienti in vederea obtineri de autorizari;


Pentru mai multe informatii legate de dimensiuni flyere sau fluturasi pret, intrati pe pagina celor de la Headprint.

3 comentarii:

  1. Am avut in permanenta cutia postala plina de fluturasi publicitari, in timpul trecutei campanii electorale...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha...daca nu au mai fost posibile bannerele...au facut flyere...

    RăspundețiȘtergere
  3. si n-a fost util...sa stii cu cine si ce votezi?

    RăspundețiȘtergere