joi, 30 iunie 2016

Avalansa de reclame cu domeniu si hosting

In acest articol am pornit de la avalansa de reclame cu domeniu si hosting, ieftin care au invadat blogosfera romaneasca, de ceva vreme!
Daca iti zic ca ce este ieftin nu-i bun, vei zice ca sunt doar invidios, dar nu sunt. In realitate, alegerea unui hosting bun se bazeaza pe mai multe criterii decat: cat de ieftin e, daca imi ofera nelimitat spatiul mare?
Ca sa va spulber visul, nu exista nelimitat, nici un server nu este nelimitat, are o limita de capacitate. Iar pe cealalta parte, cu ce te incalzeste daca iti ofera mai multe adrese de email, asa-zis nelimitate, atata timp cat tu  folosesti doar una?

Daca faceti un test, cu spatiu nelimitat (i did), si pui acolo orice nu pica sub incidenta legii ca si copy infrigerment, ca sa nu aiba motiv sa iti dea suspend pentru asta, si umple vreo 50-60 de giga cu tot felul de prostii pe un cont de 1 euro si-o sa vedeti ca nelimitatul ala va deveni brusc foarte limitat, mult prea limitat
Nu vreau sa arunc cu noroi in nimeni, dar sa faci reclama pentru ca au platit pentru ea, blogul tau fiind hostat la wordpress, imi pare urat.
Si, mai vin si adaug faptul ca a lucra cu cPanel, nu-i chiar asa de usor cand esti la inceput de drum in blogging!
Cu siguranta, este parerea mea si nu doresc sa influentez pe nimeni, absolut nimeni, dar atunci cand alegi sa treci sau sa-ti cumpaeri un domeniu trebuie mai intati sa te informezi, nu sa dai buzna ca-i ieftin (1 euro/luna)

PS. Pentru cei care au un blog pe platforma blogspot, am scris: un articol util si interesant in urma cu cateva zile!
S-aveti o zi profitabila!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu