joi, 12 mai 2016

Salopete lucru. Articole de unica folosinta

Salopete de lucru

Navigam azi prin online-ul romanesc si am adescoperit o oferta mai speciala: salopete de lucru DispoTrading. Am prezenta aici, pe blog diferite site-uri ale magazinelor de imbracaminte, dar niciodata nu m-am adresat celor care folosesc, la locul lor de munca salopete de lucru. Ar fi fost foarte usor daca scriam ' salopete lucru'. motorul de cautare Google m-ar fi dus catre site-ul firmei Dispo Trading. Cu o experienta de peste 10 ani, in acest domeniu, firma comercializeaza produse variate din acest domeniu.
De la importul de articole de unica folosinta folosite in sistemul sanitar si pana la productia proprie a echipamentelor de lucru, cum este salopeta de lucru din fotografia atasata acestui articol.
Produsele realizate de firma Dispo Trading, se comercializeaza sub marca: Missena, fiind inregistrata la OSIM.


Salopete lucru. Articole de unica folosinta

Firma, de care am amintit mai sus importa articole de unica folosinta precum manusi de unica folosinta, halate de unica folosinta folosite in sistemul sanitar si alimentar, etc. Lucrul acesta este posibil datorita unui depozit modern si spatios situat in Bucuresti, de unde se poate distribui comenzile, in toata tara.

Acesta e un avantaj care a dus si la dezvoltarea acestei firme, prin realizarea de productie proprie a unor echipamente de lucru. De la halate de lucru si uniformele pentru bucatari, pana la combinizoane si "salopete de lucru" groase. Avand un personal tanar, calificat atat pe partea de creatie cat si pe cea de productie.
Seriozitatea si promptitudinea sunt elementele care au dus la afirmarea si dezvoltarea acestei firme. Orice client poate sa faca o comanda de salopete lucru, uniforme, articole de unica folosinta, etc, necesare anagatilor sai.


Asadar, pe aceia care doresc echipamente de lucru de calitate, ii invit sa arunce un ochi pe site-ul celor de la Dispo Trading!. Pe site exista o categorie a promotiilor, unde veti gasi in permanenta produse la promotie. In momentul accesari, de mine, erau disponibile (in stoc), trei tipuri de manusi de unica folosinta.

Din blogosfera romaneasca eu va doresc s-aveti spor la lucru, cu sau fara salopete lucru!

Un comentariu:

  1. De salutat faptul ca exista firme care produc in Romania...cu capital suta la suta autohton. Nu demult a fost o campanie Produs in Romania...ar trbui reluata!

    RăspundețiȘtergere