sâmbătă, 7 mai 2016

O nouā tragedie in sportul românesc, Patrick Ekeng‬

O nouā tragedie in sportul românesc, Patrick Ekeng‬dupā ce a intrat in teren in min 63 , cade secerat dupa doar 7 minute de joc. Era in min 70. RIP Românie dragă, construiește mai departe biserici , catedrale și moschee în loc să construieşti școli, spitale și să investeşti în sănătate ! Cum este posibil ca într-o țară europeană în anul 2016, un fotbalist de prima ligă sā moară pe teren pentru că ambulanța privata, de data aceasta, de la stadion nu era dotată, medicul / asistenții habar nu aveau ce să facă.


Controalele medicale sunt trecute pe șpăgi sau cumetrii ?! Cât timp mai poți trăi după standarde bananiere și după o politică orientate după furturi, culturi si religii preistorice vechi de mii de ani în loc să ne bazăm pe educație, cercetare și corectitudine? Noi , voi , ştiți cā o echipā sportivā nu are medic la antrenamente , in deplasāri , sau chiar la meciurile de acasā inchiriazā unul ? Aceste lucruri se ştiu... Ultimul sā stingā lumina.

sursa: CalarasiHandbal-pagina oficiala de Facebook!

5 comentarii:

  1. nistor adelmai 07, 2016

    Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace alături de Catalin Haldan iar sotiei tale multă putere de a trece peste această mare încercare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diferenta dintre viata si moarte, un defibrilator....ori ca venea salvarea, ori baiatul cu pizza, era acelasi lucru! Doar ca tanarul dinamovist trebuia sa traiasca, nu sa manance pizza... detaliu...

      Ștergere
  2. Este tara in care se moare cu zile si pe guvernanti nu-i intereseaza! Numai indemnizatiile speciale si excursiile in strainatate!.....doar este guvernul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce legatura au politicienii si sistemul public cu cel privat?
      Noi prin confuzie facem ca acest sistem medical care ne-a mai ramas al nostru sa fie dat ca dar.

      Ștergere