luni, 23 mai 2016

Interesele Mafiei, merg dincolo de orice imaginatie?

Mai are cineva impresia ca moartea patronului Hexi Pharma nu are legatura cu un mod de operare infricosator, intr-o tara in care interesele Mafiei, merg dincolo de orice imaginatie
Cum e posibil ca un om implicat intr-unul dintre cele mai mari scandaluri nationale sa nu fie supravegheat 24 din 24, pentru bunul mers al anchetei, intr-o tara cu atatea structuri pasionate de ascultari si filaj......? Intr-o tara in care serviciile au alocatii bugetare mai mare decat Sanatatea sau Educatia!

5 comentarii:

  1. Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca - " A fost nevoie sa moara oameni " ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Jurnalistii din ro,se intrec in a pupa SRI direct in cur,fara sa-si justifice comentariile ,momentul "sinuciderii"omului de afaceri,Condrea,fiind dezvoltat ca un accident,relativ regretabil !
    Sinucidere,accident ordonat,fortuit(inopinat) conform destinului ,un singur lucru este cert;omul e mort si nu mai poate vorbi,iar asta rezolva multe "treburi" ale unor interesati,dupa inchiderea firmai sale.
    Necropsia lui Condrea s-a incheiat ,iar rezultatele autopsiei vor fi cele anticipate;stoc cardiorespirator,probabil!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciudățenii peste ciudățenii....unii spun că a murit în accident înainte ca acesta să se întâmple ..
    și unul din dezinfectante se numește THOR...
    Thor era pt popoarele nordice exact ce este lucifer pentru masoni sau mai nou pt papa Francisc

    RăspundețiȘtergere
  4. ca de obicei tot ce e legat de servicii, este "sinucis". cat timp ne vor mai minti imbecilii astia?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce nu înțeleg eu e de ce nu era în arest preventiv Condrea deja. De ce nu și-au pus procurorii problema că ar putea influența martori sau distruge probe, ar putea fugi din țară, ar putea să se sinucidă sau, la urma urmelor, ar putea fi chiar trimis să omoare oameni printre îngeri?

    RăspundețiȘtergere