vineri, 8 aprilie 2016

Vitamine, minerale, produse naturiste

Produse naturiste de la Herbagetica

sursa foto: HERBAGETICA
Cand vine vorba de produse naturiste, multi din semeni nostri se gandesc automat la acele pastile de slabit, indiferent de forma in care acestea se gasesc. Sigur nu-i vorba de acele pastile naturiste, ci de niste produse create 100% naturale.Unii specialisti sustin ca produsele naturiste ar fi bune si la slabit. Adica, te dai pe produsele naturiste de slabit (nu chimicale, bineinteles) si o sa slabesti. Nu regim nu efort, pur si simplu ...o sa slabesti.
Despre acele produse de slabit, eu am mai scris. Cu siguranta nu va fi ultimul articol:) Acum despre puterea plantelor, n-am ce sa va zic eu, ca-i cunoscuta de cand lumea si pamantul, vorba acea:) Suntem in secolul 21 si produsele naturiste sunt unul din obiceiurile pe care lumea intreaga le-a adoptat si cu siguranta este unul din subiectele cel mai mult dezbatut in opinia publica.


Si, am sa fac o paranteza: Un produs traditional nu e musai sa fie si sanatos. Sunt alimente cu substante care creeaza dependenta. In media romaneasca nu s-a prea vorbit de lucrurile acestea. Am incheiat paranteza si revin la subiectul articolului de azi. Ma gandesc ca nu as fi eu in masura sa vorbesc despre ele, dar ma risc si dau niste sfaturi, asa la modul general.
Asadar:
1 In acest domeniu, al produselor naturiste exista firme mari, cu nume si firme mai mici care inceraca sa-si faca loc pe aceasta piata. Numele firmei, se pare ca conteaza cel mai mult. Puteti vedea de exemplu aceste produse naturiste de la Herbagetica.. E o firma mare, daca o sa aveti vreo problema, cel putin e un brand romanesc.
2. Acum depinde si ce pretentii aveti voi de la un produs naturist? E pana la urma un produs cu reclama adecvata. Nu exista medicament miraculos care sa vindece cancerul. Acum, vorbesc realist fiind! In opinia mea aceste produse trebuiesc incercate, dar nu trebuie cazut in cealalta extrema. Aceea in care folosim numai produse naturiste! Cred ca nici buzunarul nu ne va tine pe foarte multi dintre noi. Dar, merita incercate.
3. In cazul in care decideti sa faceti un tratament cu produse naturiste (ceaiuri), zic ca nu-i bine sa combinati cu cele clasice si ma refer la ceaiuri, nu pastilele naturiste. S-ar putea sa se cam certe! Cand aveti de ales intre cel naturist si cel clasic, zic ca-i mai bine sa va informati si dupa sa decideti, pe care dintre ele veti merge.
4. Acum ma pun in situatia de a alege...si as alege acele produse cu aplicare externa alifii, creme...Ce ar putea sa mi se intample:) 
5. Cu regret va zic ca nu-s medic, imi dau si eu cu parerea. Decizia va apartine! Si, daca va informati foarte bine din mai multe surse, o sa va fie mai usor de luat o decizie.

6. 5 Am adus in discutie Herbagetica. Asta inseamna frumusete, detoxifiere si slabit cu produse 100% naturale
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi cat mai profitabila!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu