sâmbătă, 30 aprilie 2016

Medicii din spitalul Ponderas

Spitalul Ponderas, un spital ca in filme



In anul  2011 au fost puse bazele unui proiect ambitios pe piata medicala din tara noastra. "Spitalul Ponderas", spital privat ce poate fi comparat cu cele mai moderne spitale din Europa este unicul spital specializat in chirurgia metabolica si bariatrica. Programeaza-te la medicii din spitalul Ponderas , unde vei gasi o echipa curajoasa de medici romani, a caror pasiune comuna sunt oamenii si medicina. Medici Ponderas din spitalul Ponderas au o experienta vasta in chirurgia moderna.


Medicii din spitalul Ponderas au la dispozitie tehnologie moderna!

La Spitalul Ponderas, in proportie de 98%, din interventiile chirurgicale, se realizeaza pe cale laparoscopica

Aceasta tehnica moderna necesita medici cu experienta si inalta calificare, iar aceasta clinica dispune de un asemenea personal. Clinica avand la dispozitie si-o gama larga de specialitati medicale si servicii, in cele 25 de cabinete.
Clinica mai are in componenta sa, in aceeasi locatie cu spitalul: policlinica, centru de imagistica medicala, laborator de analize medicale. De asemenea dotarile le pot permite medicilor investigatii paraclinice: endoscopii, ecografii, examene radiologice, tomografii computerizate sau investigații iDXA.

Pentru a veni in intampinarea nevoi de finantare a pacientilor, clinica are incheiate parteneriate cu diferite banci pentru plata in rate. Un astfel de exemplu este si parteneriatul dintre Spitalul Ponderas si Banca Transilvania prin care se poate accesa creditul Pacient.
Cu finantare asigurata, orice pacient are acces la sanatate!

Echipa de medici Ponderas si pacientii. Programari Ponderas

In Spitalul Ponderas sunt aproximativ 200 de medici specialisti care se dedica in fiecare zi pacientilor. Ingrijirea si tratarea pacientilor la cele mai inalte standarde medicale se face de la infiintarea si pana in ziua de azi, cand peste 120000 de mii de oameni s-au aflat in grija medicilor Ponderas.

Printre rezultatele de marca, clinica si specialistii de aici se pot mandri ca in jur de 5000 de pacienti au fost salvati de la obezitate,hipertensiune arteriala, diabet zaharat sau alte boli asociate cu obezitatea.


Pentru programari ponderas accesati, cu increder, website-ul Consultaclick.ro.

In incheiere vreau sa mai aduaug fapul ca, spitalul Ponderas, dispune si de un centru de training, care a pregatit peste 2000 de medici chirurgi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu