marți, 12 aprilie 2016

Fricosul este pe jumatate invins!

Liberalii, impreuna cu basistii din PNL, nu au putut propune un candidat la alegerile locale din capitala,inca!!!
Zbateri, consultari, cedari, reciprocitati, amabilitati, un amalgam de sentimente contradictorii le zbuciuma entitatile, fara sa finalizeze o propunere in general acceptata.
Dupa cum banuim cu totii (presupun), liberalii actuali johannisti conjucturali, nu sunt capabili sa nominalizeze un candidat care ar putea sa interactioneze in campania electorala de la locale cu un adversar politic, cum ar fi Gabriela Vrânceanu Firea !

Singura solutie, salvare pentru liberali, se afla in disponibilitatea sistemului neo-securist( SRI&DNA) de a impune un candidat compatibil cu atributiile unui incostumat in civil, agreat de PNL sau fortati de maretia unei tepe-n koor!


Ma intreb pe mine, dar si pe dvs prieteni, de ce nu isi asuma o candidatura la Primaria Bucuresti, unul din cei doi lideri PNL, respectiv, Alinutza, ce-si dezvolta cu intarziere performantele de lider politic sau Buldogu Blaga, un supraponderal basist?!

Raspuns:"fricosul este pe jumatate invins!"

PS. Probabil vom asista la chemarea sotului d-nei Gabriela Vrânceanu Firea, de catre procurorii DNA, in scopul compromiterii!

3 comentarii:

  1. Nu au șanse - jocurile pentru București, se pare, că sunt deja făcute - nici până acum - văd că mulți dintre noi, încă mai cred că ei aleg! DA - NOI ALEGEM CE NI SE PUNE PE TARABĂ! - oricare va fi ales, va fi un singur câștigător! OARE CINE? DAR, pot spune că NU NOI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. cică madam Saftoiu... ...se pare ca, a refuzat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bucurestenii decid, sper sau "ei" , cei care numara voturile si inregistreaza procesele verbale , in final.
    Motiv pt care ma intreb: de ce trebuie sa votam, daca suntem infranti inainte de desfasurarea exercitiului democratic electoral?

    RăspundețiȘtergere