vineri, 1 aprilie 2016

Exploziv: Johannis si-a dat DEMISIA.

Stiri pe scurt:
1. In urma mustrarilor de constiinta care l-au cuprins brusc si iremediabil pe Iohannis, aflat in SUA, acesta a anuntat prin capitanul aeronavei ca isi da demisia! Nu doar atat! A anuntat chiar de la Casa Alba ca a decis sa restituie cei 640.000 € datorati statului Roman cu penalitati si cu dobanda aferenta. Ca un bonus, a recunosc ca toate casele le-a cumparat facand evaziune fiscala, astfel ca le restituie statului Roman. Inclusiv pe cele din Florida.

2.Sotia, Carmen, fiind la randu-i cuprinsa de frenezia momentului a recunoscut toate faptele penale de care este acuzata pe drept si a anuntat ca imediat cum soseste in tara se pune la dispozitia justitiei si este pregatita sa isi petreaca cel putin 10 ani din viata la frumoasa inchisoare pentru femei, Targusor.
3. Normal ca este ...1 Aprilie!

sursa: Miscarea ANTI-Johannis!

10 comentarii:

  1. Ei, pana la urma, daca insistam, sunt convins ca vom avea si noi parte de actiuni radicale si talibane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Traim in plina abjectie stalinista.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Eu mor doar de căldură, ca arde prea tare soarele ăsta

      Ștergere
  4. ! Nu e cazul cu "familia domnitoare"! Nici Ceausescu, nu si-a permis nu la inceputul dar nici chiar la sfarsitul domniei, ce isi permite Iohannis si Carmencita lui! Ar trebui maturati cu maturoiul cel mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Păcat ca azi e 1aprilie.
    Buna gluma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem inconjurati de o multime de politicieni, vanitosi, indiferent de culoare, care si-au cultivat o dorinta exacerbata de a avea intotdeauna dreptate, incat nici macar in subconstient nu observa ca de fap nu au. Nu cred ca mai avem leac.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ei sunt vinovati ci populatia ca a permis sa fie dezbinati au distrus mineritu era o forta sindicate cine sa ne reprezinte?? Ciorbea av.poporului??

    RăspundețiȘtergere