vineri, 15 aprilie 2016

Carti online! Librarie online!

Carti online! Librarie online!

Eu citesc carti online de la libraria Books Express . Voi?

Da, azi m-am trezit cu gandul de a scrie motivele pentru care eu citesc carti online. De ce folosesc librarile online?
Unul din beneficiile internetului este si posibilitatea de a accesa site-ul unei librari online pentrui a citi "carti online" Spre deosebire de filme sau muzica, intr-o librarie online se pot gasi multe carti gratuite, distribuite legal.

Sunt sigur ca multi dintre voi sunteti satui de politica, de show-urile TV si pentru a avea un pic de liniste cititi o carte. Cititul e un hoby care ne poate calma si este destul de acceptabil din punct de vedere financiar.
O conexiune buna la internet ne va pune in brate foarte multe carti online de citit gratuite, dar si aparitii noi contra unei sume modice.
Pe site-ul www.books-express.ro, am vazut carti de la mult edituri. Sunt carti de fictiune, bussines, medicina, lifestyle, carti pentru copii, carti pentru stiinte, tehnologie si inginerie, carti de legislatie , carti pentru calculatoare si IT.


La categoria cu reduceri sunt oferte pentru toate categoriile de carti mentionate mai sus. Reducerile sunt cuprinse intre 25% si 70%. Comenzile se pot face online sau telefonic.

In opinia mea, books-express.ro este o librarie online bine asezata, avand in vedere designul si cartile pe care le ofera in mai multe limbi: germana, romana , engleza. Un alt avantaj il constituie usurinta cu care poti gasi cartea dorita, dupa nume sau autor.

De la Books-Express poti achizitiona cele mai noi carti in siguranta si cu drept de retur. De asemenea, livrarea se face express cu optiunea plati in rate.

Pasionatilor de lectura le recomand Books-Express, unde vor gasi in fiecare zi un capitol din cartile noi si bestsellers.

In incheiere va invit sa cititi un articol foarte bun al unui psiholog in Bucuresti, despre dependenta de calculator, asta fiindca tot om discutat de carti:). Nu citesc doar carti online, rasfoiesc si site-uri cu articole bune!

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti spor la citit:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu