duminică, 6 martie 2016

Plase si voliere pentru avicultura


Plase si voliere pentru avicultura


Cresterea pasarilor, in Romania, este una din ramurile agricole care a crescut in ultimii ani si printre putinele, care corespund din punct de vedere al tehnologiei, cu standardele europene. De aceea, am ales sa va recomand un site si produsele comercializate ca aceste voliere pentru avicultura. Poate sunt printre dumneavoastra cititori care dispune de teren si doresc sa investeasca timp si banii in acest domeniu.

Aceste voliere (vezi fotografia atasata) sunt de fapt niste plase create special pentru a avea o delimitare a spatiului in care vor creste pasarile. Sunt extrem de practice atat in cadrul fermelor mici, de tip familial cat si pentru fermele mari care cresc pasari in serii.


Plasele sau voliera sunt solutii ieftine si simple. Odata achizitionate nu vor solicita alte costuri pentru montajul lor. RomNets, va va sfatui cum sa le utilizati pe o perioada cat mai indelungata.


De ce sa folositi plase sau voliera ?

Atunci cand doresti sa ai o ferma ecologica, plasele sau voliera e simpla si o poti croi mai usor in spatiile naturale. Acestea au calitatea de a nu rugini si nu sunt toxice pentru pasari.

Voliera sau plasa, pe langa faptul ca iti va proteja pasarile de diferiti pradatori sunt rezistente la vant si au un aspect placut.

Plasele de la Romnets sunt facute manual.

De ce va recomand romnets.ro?


Pentru ca au un portofoliu de clienti din cei mai diversi, de la Urban SA si Rosal Grup panal la Alfredo Foods, pentru care a creat solutii la probleme semnalate.

Ii recomand pentru ca o colaborarea cu echipa RomNets va fi una eficienta si, de asemenea productiva, pentru afacerea dumneavoastra.
Investitia pe care o veti face in plase sau alt produs va avea plus valoare pentru dezvoltare si extinderea capacitati de productie.

Plasele sau volierele pot fi facute la comanda dupa dimensiunile dorite.

Pentru ca toate produsele au un certificat de origine, certificat de garantie si-o declaratie de conformitate!


Pe cei care inca mai stau inca pe ganduri, dar doresc produsele RomNets, ii invit sa se documenteze despre cum sa-ti construiesti o cusca de pasari



4 comentarii:

  1. Trebuie sa o construiesti in functie de pasarile pe care vrei sa le cresti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cresterea curcilor este o activitate profitabila, chiar in sistemul gospodaresc, dar mai ales in cel semiintensiv, foarte pretabila la fermele mici si mijlocii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Puii de fazani sunt crescuti in adaposturi asemanatoare cu cele recomandate de tine...

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Benjamin a depășit cerințele lor pentru a mă ajuta cu împrumutul meu pe care l-am folosit pentru a-mi extinde activitatea de farmacie, au fost niște pietre prietenoase, profesionale și absolute pentru a lucra. Lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... +19893943740.

    RăspundețiȘtergere