marți, 15 martie 2016

Operatie tabu, labioplastie


Operatie tabu, labioplastie

O operatie estetica a labiilor numita labioplastie, este o operatie tabu pentru societatea romaneasca, dar pentru viata sexuala e o reusita!
Societatea romaneasca, cea care acceptat cu usurinta promovarea, dupa 1990, a nonvalori a ramas neschimbata, in privinta aspectului estetic al femeilor si al vietii sexuale fericite. O femeie nu poate arata precum in revistele de top, decat in urma unor operatii estetice.



Faptul ca din ce in ce mai multe femei, isi doresc sani mai mari sau un abdomen bine definit, poate fi consemnat ca un pas mic in schimbarea mentalitati. Aceste operatii estetice sunt facute cu scopul clar de a impresiona partenerul, iar  aspectul zonelor intime se inscrie in categoria acestor operatii. Cum este si corectia labiilor.

Operatiile de acest gen ofera stisfactie din punct de vedere estetic si confort psihic. Complexul de inferioritate dispare iar o operatia de corectia labiilor", in sine, reprezinta ntinerirea aspectului zonei intime.

Ce trebuie stiut despre labioplastie ?

Labioplastia e o operatie chirurgicala din categoria operatilor estetice care au rolul de a imbunatati aspectul labiilor. Medicii specialisti recomanda efectuarea acestei operatii doar dupa ce s-a incheiat procesul de maturizare, la incheierea pubertatii.


Interventia chirurgicala este efectuata cu anestezie locala, iar perioada de vindecarea e foarte rapida, pacienta putand sa-si reia viata obisnuita imediat dupa interventie.

Ca in orice operatie chirurgicala, si in cazul efectuari unei labioplastii se pot ivi complicatii postoperatori, dar ele sunt minore si pot fi tratate usor cu antibiotice. Cele mai dese sunt sangerarile plagii.
Cicatricea pe care o va lasa operatia, in sine, e una discreta. Se recomanda miscarea.

O asemenea operatie chirurgicala de labioplastie costa intre 400 si 600 de euro, rezultatele fiind definitive..

Clinica Zetta



Clinica Zetta e cunoscuta ca fiind unul din centrele medicale cu medici profesionisti. Cu o vasta experienta in chirurguia estetica. La clinica Zetta se gaseste tehnologie de ultima generatie, recuperarea dupa operatie fiind una mult mai rapida.

La Clinica Zetta pacientul se va simti in centrul atentiei datorita profesionalismului de care da dovada personalul medical.



La aceasta clinica se poate beneficia de operatii estetice, gen: corectia labiilor, avand un plan financiar personalizat, impreuna cu Banca Transilvania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu