miercuri, 9 martie 2016

Nu e de ajuns un singur Godină!

Reprezentantul Poliției Române în Comisia privind avizarea adunărilor publice a spus, la discuția pentru avizarea evenimentului Earth Hour, că s-a săturat de toate ONG-urile care sufocă orașul cu evenimente pentru bicicliști.
Nu traficul sufocant, nici poluarea, nici agresivitatea în trafic sau încălcarea zilnică a normelor de circulație de majoritatea șoferilor îi supără pe acești apărători ai cetățenilor, ci bicicliștii.

Așa că s-au gândit că o plimbare organizată la ora 20:30, într-o zi de sâmbătă, ar deranja prea mult traficul ca să poată să fie autorizat un astfel de eveniment.
Nu îi interesează că TOATE orașele importante de pe planetă se întrec între ei în evenimente și nu îi interesează să avem un oraș nu doar pentru conducător și mașini, ci pentru toți cetățenii.
Nu e de ajuns un singur Godină, se pare...

3 comentarii:

  1. Si pe mine ma bombanea o soferita ca o orbesc cu farul de la bicicleta....clar biciclistii sint dusmanii care sufoca traficul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Of,of...tot comisia asta...neschimbata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut de curand o oprire in Copenhaga si din nou am fost scarbit si egal socat de modul in care biciclistii vikingi sufoca orasul; rusine lor, nordici ignoranti, atei si homosexuali! Noi avem alte traditii, solide si milenare - sfintirea automobilului si boscoana pe vehiculul dracului cu doua roti pe care il calaresc rocherii satanisti din oengeuri vandute jidovismului mondial al lui Soros!

    RăspundețiȘtergere