sâmbătă, 12 martie 2016

Motive pentru a va instala interfoane

Interfoane audio. La ce-ti foloseste un interfon?


Recomandare pe care m-am decis sa o fac azi se refera la sistemele performante de protectie a locuintei. Mai precis: Interfoane Audio de la ElectraInstal. De ce? Pentru ca aceste sisteme performante ne pune la adapost de vizitele unor personaje certate cu legea si puse pe capatuiala din agoniseala de-o viata a noastra. Mai simplu, ne fereste de efractie sau furt din locuinta.


Pentru cei care nu stiu, un interfon audio poate fi achizitionat simplu din mediul online. Am facut o paranteza si-o inchei, incercand sa va conving de necesitatea unor interfoane audio pe fiecare scara din bloc.
Interfoanele audio sunt mai eficiente decat interfoanele clasice, cele cu butoane. Ele sunt echipate cu tastatura digitala de tip touch, dar e pastrata functia de cititor de proximitate al unui card de acces. Prin automatizarea de care dispune, se realizeaza o deschidere si inchidere usoara, avand de asemenea si un sistem de blocare daca curentul electric se va intrerupe.


Motive pentru a va instala interfoane


- se integreaza foarte usor in orice spatiu;
- asigura o siguranta sporita beneficiarului;
- se poate comunica usor cu persoana aflata in exteriorul proprietatii;
- rezistenta maxima la efractie;
- nu necesita intretinere suplimentara;

Daca alegeti acest sistem veti optine o solutie eficienta in limitarea accesului in spatiul respectiv. Acest sistem poate fi montat si la portile de acces ale locuintei, daca nu se deplaseseze mereu pentru a vede cine-i viziteaza.


De ce sa alegem interfon audio de la Electrainstal


- deoarece mai mult de 2000 de clienti au ales sa-si monteze acest dispozitiv, interfoane ieftine, de la Electra;
- deoarece pe site-ul electrainstal.ro, clientii au la dispozitie un chat online, prin intermediul caruia se poate contacta un consultant al firmei Electra Instal.
- pentru ca e disponibil un serviciu tip “calculator”, unde puteti selecta tipul de interfon audio pe care il doriti, caracteristicile sale, iar cu un simplu click, se poate afla pretul lui;

Asadar, la ElectraInstal gasiti interfoane de calitate, la preturile cele mai mici.

Un comentariu:

  1. Ideea este ca trebuie sa ai scoala si sa prestezi o munca ... calificata, cu contract de munca, asa incat sa castigi mai bine si in acelasi timp sa ai drept de pensie si de asigurare sociala.

    RăspundețiȘtergere