joi, 10 martie 2016

Mihail Sebastian Arghiropol, manager si actor

Mihail Sebastian Arghiropol- Media One


Mihail Sebastian Arghiropol, managerul general de la Media One, mi-a suscitat interesul citind un articol din business24.ro, care se referea la cei 12 ani de cand a pus bazele agentiei Media One.
Este greu de crezut, pentru unii, nu si pentru mine ca in anul 1994, niste oameni creativi si pasionati, avandu-l in fruntea lor pe actorul Mihail Sebastian Arghiropol, sa dezvolte o agentie de publicitate. Dar, avand ca principal obiectiv serviciile de creatie si productie audio-video, prin profesionalism, s-au impus pe aceasta piata. Media One, a realizat multe proiecte frumoase, iar punctul culminant a fost provocarea pentru realizarea S.A.N.S.A, proiect POSDRU prin care, intre anii 2011 si 2013, a fost promovata egalitatea de sanse pe piata romaneasca a muncii.


In cateva cuvinte, pentru cei care in perioada respectiva, nu au urmarit videoclipul proiectului respectiv, adaug ca era vorba de un grup tinta alcatuit din femei, angajati ai autoritatilor publice, oameni din societatea civila si mass-media romaneasca, pentru a constientiza drepturile pe care femeia si alte grupuri vulnerabile din Romania, le au in societate si pe piata muncii.

Ca sa va dati seama si mai bine, v-am atasat si videoclipul, care a fost prezent pe canalele TV!



Mihail Sebastian Arghiropol, in lunga sa cariera a intalnit oamenii care s-au intrebat cum se poate reusi si rezista, in acelasi timp, pe piata publicitatii. Cum se poate progresa intr-un domeniu aflat in continua schimbare si in care concurenta e una acerba.

Mihail Sebastian Arghiropol, povesteste ca cel mai greu spot publicitar pe care l-a realizat in cariera sa, a fost cel cu un catel. Un spot publicitar pentru vopsea, cu un caine maidanez. O provocare...

Actorul Mihail Sebastian Arghiropol


Mihail Sebastian Arghiropol este si actor. Da, ati citit corect. Poate ca unii stiau, poate altii, nu! Fictiunea este prima lui dragoste si cum spune un vechi proverb: "Prima dragoste nu se uita niciodata",  Mihail Sebastian Arghiropol, isi doreste ca anul acesta, scenariul la care lucreaza, sa fie finalizat.

Mihail Sebastian Arghiropol, a scris scenariul filmului "Milionari de weekend", iar pentru filmul produs de Atlantis Film si televiziunea franceza M6, "Les Percutes", a fost asistent de regie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu