luni, 28 martie 2016

Frica decide pentru tine?

De fiecare data cand lasi frica sa decida pentru tine, renunti la puterea de a schimba ceva.
De fiecare data cand lasi esecurile si greselile din trecut sa te defineasca, scrii scenariul esecurilor viitoare.
Sigur ca in viata ne intalnim cu momente neplacute, cu esecuri, nedreptati, dezamagiri si pierderi. Toate acestea fac parte din viata, iar scopul lor este sa te intareasca si sa te pregateasca pentru a trece mai usor prin tot ce urmeaza.

Dificultatile ne sunt date ca sa devenim puternici si intelepti, sa ne slefuim pana cand nimic din ce poate viata sa ne aduca sa nu ne mai poata destabiliza.
Nu te bloca in momentele grele, ci cauta sa gasesti solutii si mergi mai departe. Intotdeauna exista solutii, intotdeauna cand vezi un zid in fata ta exista si usi sau posibilitatea de a le face, iar de fiecare data cand le gasesti dobandesti incredere in tine si in puterea ta interioara.
Viata nu este doar bucurie si placere, ci inseamna si lectii invatate in urma experientelor dureroase.
Constientizeaza ca ai trecut prin toate pana acum si la fel vei face si de acum incolo. Pentru ca unde este frica este si curaj, unde exista greutati exista si puterea de a le depasi, unde ceva se incheie incepe altceva.
Mergi cu incredere inainte!
sursa: Ursula Sandner

3 comentarii:

  1. Daaa.....comandati ceva bun de mincare!!"

    RăspundețiȘtergere
  2. I share it .. I love it .. You are amazing .. Thanks to my friend

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta să însemne oare că la apropierea primului nor ești încurajat să o iei la fugă, transformându-te în "prietenul de vreme buna"?!... Poate că undeva la mijloc e adevărul...

    RăspundețiȘtergere