miercuri, 30 martie 2016

Ceai verde proprietati si beneficii

Ceai verde proprietati, ceai verde cu ghimbir.

O seara rece si ploioasa, cu siguranta nu va permite sa iesiti la o plimbare sau sa faceti un gratar cu amicii, de aceea cea mai buna solutie e sa o petreceti in fata televizorului avand langa voi o cana de ceai fierbinte ( ceai verde).
Lista mea, cu diverse sortimente de ceai verde, va este de azi cunoscuta si va poate inspita si pe voi in alegerea unui pachet de ceai verde cu ghimbir. De ce, nu?


Ceaiul verde beneficii, ceai verde proprietatii:


Printre multele beneficii ale consumului de ceai verde, eu as aminti doar vreo patru. Asadar:
1. este cunoscut ca avand un rol important in detoxifierea organismului;
2. ajuta in curele de slabire... multi dintre specialistii in nutritie, vorbesc despre faptul ca polifenolii, pe care ii contine ceaiul verde, produc, in organism caldura si pot astfel ajuta la arderea multor calorii.
3. ceaiul verde consumat periodic poate reduce riscul aparitiei unui accident vascular cerebral.
4  este bogat in  vitamina E, cea care poate incetini procesul de imbatranire.
Pentru ceai verde pret vizitati acest magazin online de ceai si cafea.

Mai e o situatie pe care vreau sa vi-o prezint. Atunci cand stai la servicu foarte mult si nu mai dispui de timp liber esti pus intr-o situatie in care ti-ai dori sa te relaxezi si nu prea mai poti. Ei, pentru asemenea situatii poti lua seara telecomanda si-o cana de ceai verde, pentru restul timpului pe care il mai ai la dispozitie.
Iti mai poti lua langa tine ceva snaksuri de casa sau cumparate, o lamaie pe care s-o pui in ceai si bagat in pat te poti relaxa uitandu-te la un film bun sau la un documentar bun, cum e si cazul meu!


Avantajele achizitiei din magazinul online artaceaiului.ro. Ceai verde pret, ceai verde beneficii, ceai verde proprietati.

Ofertele speciale sunt permanente in acest magazin online. Se pot face cumparaturi platind cu cardul VISA sau MasterCard. De asemenea, este acceptata si moneda Bitcoin.

PS. Am mentionat la beneficii, ca ceaiul verde ajuta in curele de slabire, de aceea o dieta de slabit cu ceai verde, poate fi luata in calcul de persoanele care isi doresc sa de-a ceva kilograme jos, in aceasta primavara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu