vineri, 11 martie 2016

Bucureștiul este sufocat

sursa foto:libertatea.ro
Bucureștiul este sufocat de evenimentele bicicliștilor, consideră reprezentantul Poliției Române în Comisia privind avizarea adunărilor publice.
Faptul că nu avem orașe în care să ne placă să trăim, se datorează instituțiilor care sunt reprezentați de astfel de oameni și opinii în administrația publică.
Acest gen de funcționar atacă orice idee și se împotrivește oricărei inițiative ce nu se încadrează în șabloanele lui învechite.

Dacă vrem să avem orașe pentru oameni și nu pentru birocrație, dacă vrem să respirăm aer nepoluat, să nu avem atâta agresivitate în jur și vrem să nu petrecem ore în șir blocați pe străzi, trebuie să înlocuim acești oameni și aceste mentalități.
Ei cred că orașul este al lor și ei stabilesc regulile societății și uită că menirea lor este să ne ajute să ne organizăm mai bine, ca să ne fie mai bine.
Cu un singur Godină nu face primăvară, așa că vă rog pe voi să ne ajutați să generăm această schimbare pozitivă, atât de necesară. La Brașov s-a putut, poate că se poate și la București.

5 comentarii:

  1. Pe vremea asta splendida am sufocat traficul si am incurcat cateva masini parcate pe trotuar in drumul meu spre primarie ca sa discutam cum bicicletele sunt marea problema a traficului din Bucuresti.
    E incurajator sa vezi ca politia vegheaza ca ciclistii sa nu mai polueze, sa nu mai creeze blocaje de trafic, sa claxoneze agresiv si sa ignore toate regulile de circulatie.
    Sper ca urmatoarea tinta a politiei vor fi pietonii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar atrăgând atenția media directa asupra lor pot înțelege că nu sunt imuni la opropiul public

    RăspundețiȘtergere
  3. Bucurestiul este sufocat de evenimentele cu masini

    RăspundețiȘtergere
  4. Un motiv in plus sa pedalam pe 19 martie

    RăspundețiȘtergere