miercuri, 23 martie 2016

Amenajarea curtii si-a gradinii cu ajutorul unei scari din aluminiu

Amenajarea curtii si-a gradinii cu ajutorul unei scari din aluminiu

Daca ti cont de anumite trucuri si nu sunt multe, orice spatiu si ma refer la cel din curte, indiferent care ar fi dimensiunea lui, va arata minunat. Cunoscand anumite regului pentru ca sunt asa ceva, cand faci amenajarea curtii poti sa transformi spatiul inghesuit, asa cum era de altfel si al meu, in care haosul era la el acasa, intr-unul primitor si linistitor. Pentru acest lucru, eu, intotdeuna foloseam scara din aluminiu.

Scara din aluminiu, este utila atat in curte cat si in casa, atunci cand faci anumite reparatii sau ai pomi pe care trebuie sa-i cureti primavara, de uscatura.

Revenind la ideea principala, se poate porni de la simple piese de mobilier pentru curte, care mie unul mi-au placut, poti continua cu pavele de calitate si, daca spatiul iti permite, mici iazuri si cascade…cu lumimi subacvatice.
O alta idee, poti construi sau apela la firme de specialitate pentru a construi fantani arteziene decorative sau ornamentale.

De foarte multe ori am observat ca este pe ultimul plan, redecorarea unei curtii, cand se fac investitii. De multe ori am vazut garduri inalte, precum fortaretele medievale si dupa ele balarii…
Multi oamenii gandesc totul intr-un fel cat se poate de …hai sa zic: snob: ce e in casa mea si in curtea mea nu vede nimeni, ma priveste doar pe mine. Recunosc nu sunt un snob. Ba din contra! Eu consider ca la fel de important este si casa , dar si curtea. Eu consider confortul important…confortul din casa si confortul din curtea casei.

Mansarda, scara, scara retractabila

Daca as avea mai multi bani as investi, deoarece ceea ce am vazut pe diferitele site-uri din mediul online, mi-a placut tare mult!

Mi-as dori sa adaug curti mele mai multa verdeata si multe plante decorative, de asemenea nici o fantana ornamentala nu ar fi de neglijat…cu iazul e o probleme, deoarece curtea mea nu e atat de mare pentru a permite realizarea ei…din pacate…

Acum sa stiti ca nu am vazut numai curti cu garduri inalte, de care v-am amintit mai sus in articol. Am vazut si curti frumos amenajate, dar erau si foarte mari…cu iaz, cu lumini subacvatice…cu foisor, cu loc special amenajat pentru gratar…ce sa va zic: superb!

Curtea, in opinia mea, este locul in care se poate petrece de primavara pana toamna tarziu, o mare parte din timpul liber…De aceea este foarte important sa ne indreptam atentia spre acest loc care poate fi unul primitor si odihnitor.

Vreau sa va mai spun inca ceva! legat de scari, scara din aluminiu si scara retractabila, ca tot am amintit de ele, la inceputul articolului. Sa stiti ca anul trecut am montata o scara retractabila pentru mansarda, achizitionata pe site: www.emenatwork.ro.

Am ales emenatwork.ro, pentru urmatoarele avantaje:
1. Solutii moderne pentru casa si gradina;
2. Rapiditate- livrarea produsului cumparat se face in maxim 24 de ore!
3. Pe site este o categorie cu sfaturi, idei, recomandari, foarte utila;





Un comentariu: