miercuri, 17 februarie 2016

Scaune de bar sau restaurant

Navigam pe internet, asa cum fac majoritatea romanilor, si ma uitam pe diverse site-uri si forumuri zilele trecute. Ce dezbatere credeti ca am descoperit? Despre...mobilierul din pub-uri si restaurante! Am vazut diverse pareri in legatura cu scaune de bar sau scaune de restaurant ! Acum, faptul ca vad mobila cu titlul camera de zi, este un lucru firesc. Nu este dormitor, este camera de zi. Aici am inteles. Insa n-am inteles ce faci daca ai un pub. In afaceri ca si in viata iti vine de multe ori ideea sa faci cate o mutare decisiva. De unde ei mobilierul pentru acel club? Ai nevoie de scaune de bar sau restaurant de la DacTrust ?


Scaune de bar sau scaune de restaurant de la Dac Trust







Formularea mea poate parea ciudata. Pentru ca despre asta e vorba la urma urmei. Totul se reduce in final la felul in care reusesti sa te adaptezi noilor tendinte, e una din conditiile necesare pentru ca usa sa-ti fie deschisa. Asta e parerea mea! Si acum sa va zic eu, daca i se pare cuiva ca e floare la ureche, sa puna mana pe mouse, sa dea click pe acest site www.dactrust.ro si sa se convinga singur, cum e cu mobilierul. Ce va gasi acolo? N-as vrea sa-i stric placerea de a avea o surpriza. Este vorba de mobilier pentru cluburi, dar nu ce ati vazut pana acum. Eu am cam cautat pana sa dau de acest site, deci, n-ar strica sa va dati un pic si voi cu parerea...


Pot sa va spun ca mobilierul de la Dac Trust este din lemn si are un finisaj fin. Ca sa va convingeti, v-am atasat fotografia de mai sus.
DACTRUST - este un furnizor specializat in echipamente si accesorii pentru restaurante, baruri, hoteluri si chiar pub-uri.



Si, apropo primul club in care eu am intrat, in urma cu ceva ani, nu-i dau numele sa nu-i fac de ras, era situat la subsolul unui centru comercial, cica un spatiu destinat distractiei -bowling, biliard, snooker, ping-pong sau dart's, dar mobilierul era oribil, rupt ...despre igrasie ce sa va mai zic... Eu nu am nimic cu nimeni, dar parca nu pot sa nu comentez cand vad astfel de "afaceristi", care se gandesc doar la profit...Uau, ma simt ca un mic specialist in design interior dupa scurta mea analiza...

Asadar, pornind de la discutia amintita la inceput, cand te apuci de o afacere, de genul acesta al restaurantelor, pub-urilo sau barurilor, trebuie sa ai in vedere toate aspectele, iar scaunele, mobilierul e un detaliu foarte important pentru client si poate sa faca diferenta dintre localul tau si cel de langa tine!

Am sa va mai prezint un avantaj. La Dactrust pe langa scaunele de restaurant sau scaune de bar, puteti gasi si alte tiputi de mobilier necesare evenimentelor speciale, teraselor sau bucatariilor.


Hai, v-am salutat, sa aveti o zi faina. :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu