marți, 23 februarie 2016

OnePlus X Dual Sim – review, specificatii, pret

In 2014 OnePlus a reusit sa surprinda prin lansarea primului sau smartphone numit OnePlus One, prin intermediul caruia a intrat puternic pe o piata deja complet ierarhizata.
La inceputul anului 2014 OnePlus era un nume complet necunoscut publicului larg, insa la momentul actual a ajuns unul dintre cei mai apreciati producatori de smartphone-uri mai ales datorita raportului calitate-pret de-a dreptul impresionant, precum si atentiei la detalii.

In 2015 compania a lansat alte doua gadgeturi: OnePlus X dual sim si OnePlus Two. OnePlus X este o varianta mini a telefonului OnePlus One ce aduce spre deosebire de predecesorul sau cateva elemente noi si interesante de noutate in materie de soft si mai ales in materie de design.

Un design ce respecta regula „Less is more!”

Atentia la detalii oferita de OnePlus este impresionanta. Totul este impecabil la acest telefon incepand de la ambalajul si cutia in care este livrat si pana la aspectul propriu zis al telefonului. Un detaliu de finete menit sa impresioneze pana si cei mai exigenti clienti este faptul ca telefonul este livrat impreuna cu o husa transparenta de silicon si este totodata prevazut cu folie de protectie pentru ecran. In felul acesta telefonul tau este gata pentru folosire inca din primele momente.
Telefonul OnePlus X este disponibil in doua variante de culoare: Onyx si Ceramic si are un design simplist dar extrem de elegant. La baza telefonului se afla 3 taste capacitive, in zona superioara putem observa camera frontala a telefonului, iar in spate sunt localizate logo-ul OnePlus, camera principala si flash LED-ul.

Pentru o poveste de calitate HD

Intrucat noi stim ca nu este important doar ce vezi ci si cum vezi mentionam ca display-ul are 5 inch, rezolutie FullHD ce permite pana la 1920 x 1080 pixeli, ce au o densitate de 441 ppi. Pentru un plus de protectie ecranul beneficiaza de sticla Corning Gorilla Glass 3 si folia de protectie despre am mentionat deja.  Culorile sunt corect redate, luminozitatea este perfecta si timpul de raspuns al touch-ului este extrem de scurt.

Un „creier” pe masura


Smartphone-ul OnePlus X este, ca si predecesorul sau, dotat cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801.
Restul specificatiilor sunt extrem de bune avand un spatiu de stocare de 16 GB, ce poate fi extins cu pana la 128 GB prin intermediul unui card microSD, are 3 GB RAM LPDDR 3 si posibilitatea de a atasa o cartela suplimentara (posibilitate ce dispare in momentul in care este atasat cardul microSD).

Sistem de operare Android OxygenOS

Sistemul de operare Android 5.1 Lollipop a fost personalizat si finisat pana a luat nastere OxygenOS, un derivat cu capacitati incredibile.

OnePlus X este un gadget de incredere, extrem de performant pentru categoria sa de pret si extrem de usor de folosit. Pretul pentru un asemenea dispozitiv este undeva in jurul a 1300 ron si poate fi cumparat de aici, iar raportul calitate pret este unul exceptional.

2 comentarii:

  1. Cu totii suntem mari admiratori ai tehnologiei, iar atunci cand vine vorba de gadgeturi noi, devenim din ce in ce mai interesati si curiosi. Trebuie sa recunoastem acest lucru.
    Review-ul asta m-a facut curios!

    RăspundețiȘtergere