sâmbătă, 13 februarie 2016

Iustin Paraschiv, web designer si programator

Iustin Paraschiv- programator
.
Azi, va voi recomand pe Iustin Paraschiv si blogul sau de programator. Ce este un programator, nu cred ca e nevoie sa va spun eu. Doar navigati prin online de ani buni si ati citit despre ei. Asa ca am sa trec diresct la blogul lui, a caror articole mi-a atras atentia.

Asadar, pentru pasionati din domeniul IT-ului este bine de retinut ca Iustin Paraschiv, va raspunde oricaror intrebari legate de web design sau de programare, deoarece stapaneste excelent domeniul acesta.
Articolele, lui Iustin Paraschiv, de care va spuneam ca mi-au atras atentia, sunt publicate frecvent pe blogul sau si reuseste, prin ele, sa ofere explicatii pentru multe din problemele de care ne intalnim in mediul online. Incepand cu cele mai simple notiuni de programare si pana la cele mai dificile, de la chestiunii de baza HTML si pana la limbajul programarii JAVA, toate sunt explicate in cel mai amanuntit detaliu.


Iustin Paraschiv – un programator pe intelesul fiecaruia



Designul, e partea vizuala pe care un utilizator, o va vedea, in timp ce dezvoltarea site-ului presupune partea de functionare a lui.

Iustin Paraschiv este un programator cu un simt dezvoltat si cu o capacitatea foarte buna in a realiza diferite combinatii de imagini, de culori si alte componente care pot proecta acea imagine pe care un client si- o doreste.
Asadar, un motiv pentru care un astfel de programator, precum Iustin Paraschiv, sa fie foarte apreciat si solicitat.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu