marți, 23 februarie 2016

Intr-o zi, relatia se sfarseste!

Daca ai avea constiinta faptului ca relatia ta se poate termina oricand, te-ai comporta diferit cu partenerul tau?
In multe relatii se ajunge intr-un timp relativ scurt la plictiseala, blazare si rutina si avem impresia ca vom fi impreuna "pentru totdeauna". Amanam sa ne bucuram unul de celalalt, suntem prea prinsi de problemele cotidiene si lasam relatia pe ultimul loc, credem ca nu mai trebuie sa facem nimic pentru partener sau pentru relatie, ca doar "stie el/ea ca o iubesc, nu trebuie sa-i mai arat asta".

Iar intr-o zi, relatia se sfarseste, partenerul pleaca de langa noi si atunci realizam ca am pierdut ceva pretios.
Arata-i in fiecare zi partenerului tau ca il iubesti, ca este important pentru tine si gandeste-te ca nu ai nicio garantie ca va ramane langa tine, daca nu faci nimic pentru a-l pastra.
Intampina-l cu zambetul pe buze si cu o imbratisare cand vine acasa, fa-i mici surprize si bucurii, petrece timp de calitate alaturi de el, ofera-i atentie si afectiune, arata-i in fiecare zi cat de important este pentru tine.
Pentru ca o relatie sa dureze in timp este necesar ca ambii parteneri sa se implice in construirea si mentinerea ei, iar daca iti iubesti cu adevarat partenerul, atentia si afectiunea pe care i le acorzi sunt o bucurie si pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu