vineri, 19 februarie 2016

Drama bebelușilor din Argeș, GHINION!

Vă amintiți când au luat foc cei de la Colectiv cum mai scria Iohannis‬ mesaje pe Facebook la miezul nopții, cum a venit el rapid dimineața la București unde şi-a înregistrat rapid o casetă cu un text scris de altcineva, în care ne spunea patetic de "corupția care ucide"?
Vă mai amintiți cum s-a dus el, a doua zi după-masa să aprindă lumânări la Colectiv‬ şi cum mai apoi, în zilele următoare, s-a dus chiar prin spitale să-i viziteze pe arşi?

Vă mai amintiți cum ne spunea el că "au trebuit să moară oameni ...pentru ca unii să plece" de acolo de unde nu meritau să fie?
Totul părea atât de sincer, atât de frumos şi de emoționant, nu?
Iată că acum, vedem că totul nu a fost decât o ipocrizie şi o mascaradă făcută dintr-un considerent strict politic, căci vedem acum indiferența şi sictirul lui Iohannis într-o dramă la fel înspăimântătoare ca şi cea din Colectiv - drama bebelușilor din Argeș.

PS. Pentru aceia din voi care l-au votat si si-au pus sperante , in acest individ:  curat GHINION, El nu are copii, nu poate sa traiasca drama parintilor care au vazut cum se sting sperantele lor, el a investit in case luate din "meditatii".

8 comentarii:

  1. ,,Totul parea atat de sincer ,atat de frumos si de emotionant ,nu?" NU . Pentru cineva care a urmarit acest personaj pas cu pas a inteles imediat ca atitudinea lui Klaus in general nu defineste decat ipocrizia si ca romanii au ales si de data aceasta un bolnav mintal in functia cea mai mare din tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Durerea cand pierzi un copil nu se poate compara cu nimic.Sa-ti pierzi soţul-esti vaduva,sa-ti pierzi parintii-esti orfan....Dar sa-ti piezi copilul este durere,o imensa durere care nu trece cu nimic.Iar D-voastra,Domnule presedinte,nu puteti nici macar sa va imaginati,pentru ca nu aveti copii , de aceea nici nu va doare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au dat spre administrare la bebeluși, vaccinuri care nu sunt suficient de testate, și pentru care nu garantează medicii, ce se urmărește de fapt!? Nerușinați până la una!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. daca mai era VICTOR PONTA ragusiau zberand demisiea dar acum tac malc tieri destepti si pnl

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe Iohanis nu-l doare ca nu are copii, pt el e asa...niste obiecte pierdute pe undeva, dar parintii saracii de ei....si-au pierdut si viata odata cu copilasii lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu motiv sau fara pana la alegeri vor zbura toti ,trebue netezita calea pnl-ului ,asta e marea grije a lui ciolos, copii care mor pe capete nu e un subiect ineresant pentru el si guvern

    RăspundețiȘtergere
  7. Asadar, ajungem la concluzia ca,de fapt,lor le este frica sa nu cumva investigatorii A3,foaaarte capabili,sa descopere adevarul despre ce se intampla in Arges si cred ca este muuuult mai grav decat ne putem imagina iar autoritatile stiu....

    RăspundețiȘtergere
  8. Drama copiilor din Argeș care s-au îmbolnăvit și au fost internați la Marie Curie pare că este departe de final.

    RăspundețiȘtergere