sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Scoala de soferi cu instructor bun

sursa foto: www.odat.ro
La 18 ani esti major si poti, conform legislatiei romanesti, sustine examenul pentru obtienerea permisului de conducere. Dar, ca sa ajungi in situatia sustineri examenului de conducere, ai nevoie de o scoala de soferi cu un instructor bun, care sa te invete sa sofezi. Iti trebuie minim 24 de ore, in cazul categoriei B, pentru a ti se elibera adeverinta fara de care nu vei putea sustine examenul.
Adeverinta respectiva face dovada absolvirii unei scoli de soferi, cursurile fiind obligatorii. De aici decurgand si importanta in alegerea unei scoli de soferi cu instructori buni.


Unii considera ca este scumpa, altii ca indiferent de costul unei scoli de soferi, obtinerea permisului de conducere este necesara.
Alegerea unei scoli de soferi nu trebuie sa aiba ca principal criteriu pretul, ci instructorul cu care vei face minimul de ore obligatorii. Un instructor foarte bun, care va comunica bine cu cel pe care il pregateste, care va sti sa-i corecteze greselile facute in timpul orelor de pregatire, este important in formarea viitorilor soferi. Este foarte important ca un instructor sa formeze generatii de soferi apti sa circule pe drumurile din Romania si nu numai, in conditii de deplina siguranta.

Nu pot sa va spun daca e greu sau usor ca sa iei permisul de conducere, dar ce pot sa va spun este ca trebuie sa invatati codul rutier si sa fiti atenti la sfaturile pe care vi le da instructorul..

Bineinteles ca, dupa ce se va lua permisul de conducere, nu inseamna ca se va merge toata ziua cu masina, mai exista si mersul pe bicicleta, cu mijloacele de transport in comun sau mersul pe jos, fiind sanatos, altminteri.
Acum, daca sunteti in situatia de a alege o scoala de soferi va recomand sa dati un click aici, site-ul www.odat.ro ofera informatii despre scolile de soferi din toate localitatile. De asemenea, veti gasi chestionare auto si noul cod rutier la care faceam referire in articol. Fara sa-l parcurgeti si sa-l retineti obtinerea permisului va fi dificila.

In opinia mea, site-ul este util si pentru posesori de permise, deoarece sunt postate stiri noi legate de evenimentele auto din tara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu