luni, 4 ianuarie 2016

Guvernul meu, "pas cu pas" spre o noua criza financiara, in Romania!

Fotografia postată de Ochiul Critic.
O...treaba ...mare si deja pute a criza financiara! Nici nu-i de mirare , alesii neamului in frunte cu presedintele si-au marit veniturile de cateva zeci de ori, s-au infintat 2 ministere noi , s-au dat sume uriase ONG-urilor sorosiste ce au rasturnat guvernul Ponta, se pregatesc alte zeci de milioane de euro pentru alesii locali. 





Bugetul tarii, pana la urma, nu este sac fara fund, astfel pentru amaratii ce lucreaza pe un salariu de mizerie la "patroni" nu s-au gasit solutii viabile pentru marire, se asteapta luna mai 2016, cand o da soarele primaverii si alegerile locale!

4 comentarii:

  1. Da. iohannis a profitat de nenorocirea din Colectiv ca sa schimbe guvernul. Credea ca scapa si de justitie

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca CİNEVA mi-ar cere sa fac un portet al ROMANİEİ...aş face-o dezbracata ,nud...aşa cum a-ti lasat-o DESPUİATA, GOALA,ınfrigurata dupa adevar ,dupa oameni corecti..dupa omul care ar trebui sa stea ın fruntea tarii şi s-o ınveleasca cu patriotism ın steagul romanesc...dar nu avem aşa oameni ..noi avem un COLECTİV DE REZOLVAT Şİ-O ROMANİE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Naspa, aiurea, cam nasol... Daca s-a intamplat cum zicea ala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU MAI MERG LA VOT! Indiferent pe cine votezi, castiga cine e stabilit! Daca nu e asa, se fac aliante cum se dicteaza si conduc tot cum vor ei, dar nici intr-un caz in favoarea poporului roman!

      Ștergere