marți, 5 ianuarie 2016

Chirurgia zonei genitale

Cuvinte ca acestea:  "marirea penisului", "alungire penis", "vaginoplastie" sau "chirurgie estetica", cu siguranta ca nu va sunt familiare. Premisa de la care pleaca aceasta postare este clinicazetta.ro si afirmatia ca:.penisul se poate mari cu o operatie numita faloplastie. Sigur, ca unii vor renunta sa mai citeasca articolul. Asta e!
Asadar, nu vrei sa discutii, nu vrei sa stie nimeni ca te duci acolo. Ca faci acele operatii! Insa unii merg, chiar daca multi considera ca fiind un loc si subiect interzis.

Cateva chestii despre: clinica de chirurgie estetica Zetta, vreau sa va zic, ce-a care a generat acest articol.
Acum:

1. Multi se mira ca se pot face asemenea operatii, in Romania. Da! Si, asta e pentru cunoscatori. Nu e un mall, e o clinica de estetica.
2. Habar nu am cat costa o astfel de operatie. Nu am "descoperit" discutii despre costurile unei operatii de acest gen. Discutiile astea nu sunt nici pe forumuri, nici pe retelele de socializare. Cu toate astea au succes, altminteri nu s-ar face!
3. Sa nu va mirati, dar asemenea operatii estetice si-au dovedit utilitatea! Au justificare. Din punct de vedere financiar, nu comentez, insa ca utilitatea, zic.

De ce ele sunt repudiate? De ce lumea refuza sa discute macar? De ce sunt tinute in secret, asemenea operatii? De ce un sexshop nu-i rusinos? Jucariile din sexshop-uri sunt sunt la vedere, este o mandrie sa-ti cumperi asa ceva! Aha, deci e preferabil sa discuti depre vibratoare si nu despre chirurgia zonei genitale.Logica, mie, imi scapa, dar e vorba de mine.

Este stiut ca sunt persoane nemultumite sau au suferit in urma unor accidente si sunt nevoite sa apeleze la operatii in zona genitala, aceasta operatia se numeste labioplastie. Iata ca sunt si operatii necesare, deoarece o malformatie poate avea drept efect o viata sexuala nesatisfacatoare si de asemenea, riscuri.

Asa ca, marirea penisului, alungire penis, vaginoplastie sau chirurgie estetica a organelor genitale n-ar trebui subiecte tabu. Sunt in primul rand operatii care pot reda increderea de sine.




Daca aveti si voi de adaugat si altele chestii sunteti invitati s-o faceti. Eu, cam asta am avut de spus, despre operatiile estetice, sau mai bine spus, de chirurgie estetica genitala! Salutari tuturor!




PS. Avantajele oferite de Clinica Zetta: o echipa de medicii specialisti si, atentie, operatiile pot fi achitate in 6 rate fara dobanda prin Banca Transilvania!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu