marți, 8 decembrie 2015

Viitorul sună bine

Viitorul sună bine: tehnocrata-prea minunata de la finanțe le spune "hai sictir!" "săracilor", care sunt ei și săraci și nemulțumiți (cred că s-a inspirat de la Băsescu Traian, ăla ce trimitea la plimbare pe cei ce îndrăzneau să fie nemulțumiți de ce li se întâmplă în țară).

Si, colac peste pupaza Piromana de GORGHIU- liberala liberalilor vrea bombe la primăria mun. București, in timp ce parlamentarii se luptă cu câinii (!) de pe la stâne, si vor flori exotice (la căpătâie?)...Noi să fim sănătoși!

Pas cu Pas: Demisia Coana ministra Dragu!
Lucrul bine făcut:  Ia sa te văd madam Gorghiu, esti in stare să treci de la vorbe la fapte...că deh... faci parte din gasaca ălora cu:
România Lucrului Bine Făcut...

7 comentarii:

  1. La căpătâi să le fie. ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Duduia asta a taiat in 2009 pensiile si salariile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Andrei Diaconescudecembrie 08, 2015


    Daca domnul Ciolos nu o demite pe duduie si nu confirma faptul ca ceea ce a spus madam Dragu este contrar principiilor de guvernare ale acestui guvern, atunci sa plece si el cu tot guvernul..........DEMISIA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daniel Barbu si Ioan Rus au fost nevoiti sa demisioneze pentru niste afirmatii - adevarate dar... nepotrivite - total nevinovate fata de afirmatiile acestei membre a trupei Muppets. Ei stiau ce-i aia "onoare". Miss Piggy nu stie. E prea fudula.

    RăspundețiȘtergere
  5. unde sunt tinerii frumosi si liberi? nu mai este loc in strada? atunci sa stea ascunsi de rusine pentru ceea ce au facut........s-au lasat manipulati intr-un mod jalnic........traiasca facebook si manipularea, ca bunastarea va fi la altii nu la noi,,, si ne plangem ca se pleaca afara pentru un loc d emunca mai bine platit,,, pai daca aici nu se vrea un salariu mai bun,,,,, asa guvern asa tara, asa tineri, ne meritam soarta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Piggy are soriciul atat de gros si nu si-a dat demisia, Ciolos, in secunda doi, trebuia sa ia atitudine, dar cum si soriciul lui este la fel n-o va face... Guvernul asta ne va ingenunchea mai mult decat cel al lui Boc...

    RăspundețiȘtergere
  7. Va asteptati la ceva bun pentru popor? De ce a fost distrus Bncorexul? In gitul cui statea? De ce a fost distrus sistemul bncar romanesc? Nu era performant? De aici s-a inceput distrugerea! Urmeaza Smurdul ca sa ne distruga definitiv si pe noi, sa nu mai suflam si gata!

    RăspundețiȘtergere