vineri, 11 decembrie 2015

Amenajarea curtii si a casei

           
Atunci  cand vine vorba de facut amenajari prin curte si casa, cu piatra naturala si piatra sparta, intotdeauna este  greu ,chiar dificil, as putea spune. Renovarile au fost intotdeauna foarte costisitoare, in sensul ca este nevoie de materiale pentru lucru , de mana de lucru calificata si de multe ori, dupa finisaje, de mobila, de aparate casnice noi, de sistem de incalzire. De aceea, cei care au facut amenajarea curtii cu: pavat cu piatra naturala de la PavConsult , consider ca au ales o solutie foarte buna. Vezi prima fotografie.

Dar, acestea sunt destul de scumpe si multi dintre noi nu ne permitem sa le cumparam. dar, investitia trebuie privita pe termen mediu si lung. Nu vei mai avea probleme multi ani!
Fac o paranteza si ma gandesc ca, atunci cand te hotaresti sa faci amenajari, trebuie sa ai in vedere ca sistemul de incalzire al casei tale, care este foarte important.
Puteti cauta pe site-uri cu anunturi oferte pentru sistemul de incalzire, de care aveti nevoie, de multe ori gasind oferte convenabile. Eu va recomand, ca si in cazul amenajarii curtii cu piatra naturala, sa alegeti si comparati oferte diverse pentru incalzirea locuintei dumneavoastra .

Incalzirea cu agent termic, spre exemplu, va creste confortul termic al locuintei si scade cu 50% consumul de caldura fata de sistemele traditionale. Calitatea aerului din locuinta este mai buna fata de alte forme de incalzire. Sistemele complete au prevazute solutii gandite pentru toate variantele de utilizare in constructii si in proiectele de renovare a locuintelor, pentru sisteme de incalzire si racire  in pardoseala, in perete sau in plafon. montajul se executa atat in sistem umed, cat si in cel uscat.
Aceste sisteme inovatoare de incalzire sunt eficiente din punct de vedere al energiei, dar si din punct de vedere al functionalitati si al sigurantei in exploatare.
piatra sparta de la pavconsult.ro


Inchei paranteza si revin la amenajarea curtii. O solutie poate fi si un placat cu piatra sparta. O varianta ma ieftina ca ce-a din imaginea alaturata. Piatra sparta de la pavconsult.ro, ca deh...ce poate fi mai la indemana, pentru a te informa in privinta amenajari curtii, atunci cand faci renovari ...pai, nu mediul online ( vezi acest site: http://pavconsult.ro). Cei care au bloguri sau navigheaza des in mediul online, stiu ca aici preturile sunt mici si se ofera reduceri, air ca bonus ai transportul gratuit !

Desigur, alegerea o s-o  faceti dumneavoastra, nu eu ! Insa, sper ca acest articol sa va fie de un real folos pentru amenajarea curtii si a casei voastre!

2 comentarii: