joi, 10 decembrie 2015

Alege cu cine te insotesti

Fiecare om isi doreste anumite lucruri de la relatia de cuplu. Implinirea si fericirea in relatie arata intr-un anume fel pentru fiecare dintre noi.
Daca nu primesti ceea ce-ti doresti de la partenerul tau, daca personalitatile voastre nu sunt compatibile, nu face presiuni si nici nu insista sa se schimbe ca sa corespunda nevoilor tale. Ar insemna sa ii ceri sa faca un compromis si iti va cere si el sa faci acelasi lucru pentru el - adica sa te schimbi ca sa-i faci pe plac. Nu asta este solutia.
Nu suntem compatibili cu oricine, ba din contra. Daca iti dai seama ca suferinta, zbuciumul, nefericirea, lacrimile, sunt mai frecvente decat momentele placute, cel mai probabil ca te afli langa un partener nepotrivit pentru tine.

Nu rezolvi nimic nici cu manipularea, nici cu compromisul, nici cu santajul emotional. In acest mod veti ajunge intr-un razboi care va va distruge viata, sanatatea psihica si fizica.
Cu siguranta exista o alta persoana cu care sa fii compatibil, pentru care nu trebuie sa te schimbi si nici sa faci compromisuri. Micile concesii sunt normale in orice relatie, insa nu si compromisurile.
In loc sa va faceti reciproc viata un calvar, mai bine aveti demnitatea sa va despartiti si sa va dati fiecare o alta sansa.
Viata este scurta, iar timpul petrecut langa o persoana incompatibila il pierzi si te pierzi si pe tine.
Alege intelept cu cine te insotesti.
 Sursa: Ursula Yvonne Sandner

Un comentariu:

  1. Da adevărat. Dar vedeți dvs uneori intervin părinți care care fac pe victimele..

    RăspundețiȘtergere