vineri, 6 noiembrie 2015

Romania ingenucheata

Romania infranta!!!
Recuperarea unei tari de niste unii dintre romani, aplicatie paranoida care va culmina cu instabilitate politica si accesul la guvernare a unor interlopi, dintr-un partid ce poarta pompos numele de PNL.
Nicicand o tara fara patrie nu-si poate stabili prioritati, puteri oculte se vor instala pe termen lung la butoanele guvernarii, tragandu-si seva existentiala dintr-o Romanie disperata, pierduta, ingenunchiata!
Din pacate ne-am intors in 2009, cand s-a pierdut o tara. Suntem o colonie jalnica, condusa din umbra sau de dupa colt de marile puteri si neosecuristi santajabili ca paravan.

Democratia o cauza pierduta!




7 comentarii:

  1. Ar trebui judecati pt denigrarea tarii di expulzati sa plece unde a intarcat dracul copiii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Johannis: Tupeu de borfas care vrea guvernul lui...

    RăspundețiȘtergere
  3. BINE CA GDS-ISTI DE BAZA AU PRELUAT SI ACEASTA REVOLUTIE A TINERILOR, CA ASTIA SUNT INVATATI SA DETURNEZE REVOLUTII ASA CUM TERORISTII DETURNEAZA AVIOANE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Teoria mea ca moartea politistului a fost crima. La fel si Colectiv. Cand si-a dat seama Ponta cu ce mafie mondiala are de- a face, a demisionat din frica pentru el si familie

    RăspundețiȘtergere

  5. Daca PONTA nu a facut nimic bine,atunci cine a facut ?UDREA.VIDEANU.BASESCU .BLAGA si tot asa?
    daca e sa le recunoastem meritele atunci sa o facem corect tata de noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut liniste in ultimii trei ani,crestere economica,salarii marite,scadere de TVA....etc. Ponta, s-a batut ptr, mine nelasand pe altii sa fure.Sunt vinovat ca l-am lasat sa plece.Toti purtam o vina,am stat si privit cum se lupta cu hienele liberale si basiste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru faptul ca V.Ponta a luptat cat a putut pentru redresarea economica a romanie ,a reantregit salariile pensile,alocatiile pentru copii a micsorat TVA,dela 24% la 9 %pentru alimente.a redus TVA LA 20 %a redus cas la 5%,a,achitat datoriile catre FMI ,facute de catre hotii din PDL/PNL in valoare de peste 12 mild.euro,,a inteles cererile romanilor,privind redeschiderea spitalelor,scolilor desfiintate de guvernul BOC/bASESCU,,a marit salariilor la medici si profesori, etc. Vrem revenirea lui Ponta la Guvernul Romaniei.Tara trebuie condusa de romani nu de nationalitatile conlocuitoare sasi si unguri.

    RăspundețiȘtergere