joi, 12 noiembrie 2015

Operatiunea "Strada" - esec total

Operatiunea "Strada", care altfel s-a dorit un exemplu de dibacie in ale manipularii prostimii, a esuat cum nu se poate mai lamentabil! Ciolos a fost desemnat premier de ceva timp in urma de Bruxelles si nu de cineva din tara, cum s-ar zice el a fost gata servit Romaniei.
In rest circul si dezordinea puse la cale de SRI au fost fabricate pentru a da un damf de legitimitate, dupa fortarea unui guvern legitim sa se predea!

3 comentarii:

  1. traian nistorescunoiembrie 12, 2015

    De ce bunii români,acum după ce cei 30.000 de „revoluționari au plecat acasă, văzând rezultatul unui Premier numit în străinătate, văzând bătaia de joc continuă a mutălăului prin promulgarea de legi anti românești, nu iese în stradă să-l pună pe fugă pe săsălău cu franțuzul lui cu tot???

    RăspundețiȘtergere
  2. Președintele a pierdut în instanță a doua casă luate cu acte false !
    Deci cum e cu România lucrului bine furat ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioan Ghise,a prezentat acest document redactiei Cotidianul, in care erau prevazute toate etapele ce urmau a fi traversate de derbedeii Romaniei , in Bucuresti, provincie si strainatate , in vederea daramarii guvernului Ponta! In fapt, urma desfasurarea unei adevarata revolutii si cu certitudine se poate aprecia ca ,ce s-a intamplat ulterior a fost o lovitura de stat prin daramarea unui guvern democratic. In mod sigur asa ceva a fost relizat de specialisti , unul dintre acestia este TAUSANCE, cel ce a mobilizat toti degeneratii tineri sa-l voteze pe Iohannis ca presedinte in campania electorala, al doilea important organizator a fost cel putin un serviciu secret roman !

    RăspundețiȘtergere