duminică, 29 noiembrie 2015

Mobila de calitate la Mobiclass


Mobila dupa gusturile fiecaruia


Cand in discutie vine vorba despre mobila de bucatarie se ajunge inevitabil la anumite polemici. Fiecare cu gusturile lui, desigur. Unii considera si vor ca bucataria sa fie cat mai mare, sa poata avea cat mai mult spatiu si sa incapa multe accesorii de bucatarie, altii dimpotriva, vor o bucatarie mai mica, dar bine utilata. In ambele cazuri mobila de bucatarie este parte a amenajarii respective, ca sa zic asa. Si, mai este un punct comun, faptul ca-i mare sau mica bucataria, nu stai tot timpul in ea sau mai bine spus nu gatesti acolo toata ziua. Nu este bucataria cea mai importanta incapaere a locuintei, dar nu putem sa o mobilam asa la voia intamplari cu orice.


Acum, in alta ordine de idei, nu cred ca e rusinos ca un barbat sa se ocupe de cautarea mobilei potrivite pentru bucataria familiei. Serios vorbesc! Si, nu are rost o polemica pe acest subiect: Cine alege mobila de bucatarie?!


Serios vorbind, o mobila de bucatarie poate sa creeze discutii in sanul familiei. De ce? Pai, un motiv ar fi acela ca multe persoane spun ca nu e loc in bucatarie si, aici ma refer la cele care au apartamente construite inainte de "89... Bucatariile acelor apartamente, in majoritatea cazurilor sunt mici si foarte mici. 

Intr-o asemenea bucatarie nu prea au loc multe obiecte de mobilier. Daca pui un dulap mare, dintr-o data ai ocupat cam jumatate din spatiul bucatariei.

Am eu un dulap, dupa vremuri, dulap bun, serios…daca l-as duce intr-o asemenea bucatarie ar ocupa jumatate din ea...Ca-i mare si ocupa loc mult...

Dupa cum vedeti, cand ai o mobila mai veche, este cam greu sa o muti intr-un apartament din cel ce v-am spus mai sus...Nu merge, nu ajungi la niciun rezultat si va trebui sa cumperi ceva nou si potrivit acelui spatiu.



Preturi accesibile la mobila de calitate.



O solutie ar fi, daca bucataria e mica sa ne gandim cum sa folosim acel spatiu intr-un mod eficient. Stiu, ca-i dificil, dar se poate. Pentru cei care nu reusesc, sa stiti ca exista si specialisti in astfel de amenajari, si se poate apela in caz extrem. Asta in conditiile in care nu avem timp sa accesam internetul care constituie o sursa de idei, de solutii inepuizabila. Sunt idei bune si idei mai putin bune, fireste! Depinde ce vi se potriveste...


Acum, e adevarat ca o bucatarie pentru a o amenaja, e nevoie si de un buget, destul de consistent. In urma cu ceva saptamani am facut o vizita unor buni prieteni in noua lor locuinta, un apartament pe gustul lor care a avut nevoie, fireste si de cateva modificari, dar care arata acum perfect, pentru ei...Impresionant pentru mine a fost modul in care au aranjat bucataria, deloc generoasa ca si spatiu. Dar, solutiile pe care le-au gandit, dulapuri suspendate si alte chesti, fac sa nu se observe lipsa de spatiu.


Inchei prin a va spune ca daca veti cauta pe net veti gasi un site-ul celor de la Mobiclass cu: preturi accesibile la mobila de calitate .


3 comentarii: