sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Mass-media romaneasca a murit! Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

De joi mass-media romaneasca nu mai exista, avem o liniste aproape mormantala, de parca toate posturile TV, toate siturile si toate ziarele s-au transformat in ziarul PCR numit Scanteia...din care nu aflai aproape nimic...ma asteptam ca Piata Universitatii sa se umple de ”tinerii frumosi si liberi”, sa ceara demisia lui Johannis pentru ca i-a inselat in credinta lor ca e ”curat si cinstit”...
Nimic din toate astea...ma intreb unde era experta anticoruptie Laura Stefan? Cum de nu spumega impotriva coruptiei familiei Johannis cum o facea cu orice PSD-ist oricat de amarat, printr-o functie cat de mica?


De joi avem oficial un PENAL-Anarhist la Cotroceni, ca doar nu Carmen Johannis este ce-a care a folosit acte false in retrocedarile de case.


Doamna Carmen Iohannis, trebuia acuzata oficial de fals‬ și uz de fals! Infractiuni pentru care se poate si se face ‪‎PUSCARIE! Dosarul inchis in mod suspect de parchetul local in 2009 va trebui redeschis. Despre dosarul transmis de‪ DIICOT‬ la DNA‬, pe aceeași speta, s-a asternut, de asemenea, tacerea.

4 comentarii:

  1. Nul interesează voi nu ați inteles el are nevoie sa distrugă Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Președintele Klaus Werner Iohannis este astăzi un corupt dovedit. 5 motive pentru care președintele Klaus Iohannis trebuie să-și dea demisia de onoare:
    1. Ați promis o altfel de politică, că nu vom asista la un regim ”Băsescu 2” și că veți asigura o bună comunicare cu guvernul (acum, este ilar că cineva a crezut că puteți asigura o bună comunicare, când este evident că nu puteți comunica coerent în genere).
    2. Ați folosit moartea celor din clubul Colective pentru a da jos un guvern legitim.
    3. Ați preluat mesajele anti-corupție, dumneavoastră fiind un personaj profund corupt, (acum dovedit corupt) care a beneficiat mereu de sprijinul sistemului.
    4. Ați ignorat o propunere de premier din partea unei coaliții parlamentare ce deținea majoritatea în Parlament pentru a desemna o persoană agreată de dumneavostră.
    5. Ati vorbit în campania electorală de renunțarea la imunitate, bănuiesc că în situația actuală acestă măsură iese din discuție.

    RăspundețiȘtergere
  3. Presa romanesca tace, deci cugeta!
    SRI vegheaza si protejeaza prezidentiabilitatea penala din Cotroceni!!
    Klaus Werner Johannis, sub stindardul corporatiei din PPE!

    RăspundețiȘtergere